Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a wszystko co potrzeba do niej jest?

Nie jestem w temacie swapa - co jeszcze potrzebne? Z tego co wiem do slo leci tylko "muszelka".

:shock3: muszelka? :facepalm::polew: a to dla slo, czy w ramach nagrody dla wymieniajacego? :naughty:

:polew: w nagrodę dla Ciebie jak ją założysz :decayed:

moge zalozyc, ale po pierwsze potrzebne sa nowe sruby, uszczelki i przynajmniej zamowiona rurka olejowa, niestety czesto sie ukreca. NO i wczesniej musze obejrzec jak wyglada reszta muszelki... :kox:

To pomożesz chłopakowi ? :thumbup1:

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ----------

szukam i szukam i w ETCE wywala mi wciąż błąd po wpisaniu w szukajce "muszelka" :kox:

Wyrzuć cudzysłów :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

:hi:Panowie i Panie coś mało nas w wątku Bukowinowym :) Trzeba coś z tym zrobić hehe

W końcu kto jedzie ?

Musashi, gdzie kupić te śruby/uszczelki/rurkę itp ?

Opublikowano
Musashi, serio ?

tylko by trzeba zalatwic cieply garaz niedaleko mnie. Bardzo sie pali?

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

:hi:Panowie i Panie coś mało nas w wątku Bukowinowym :) Trzeba coś z tym zrobić hehe

W końcu kto jedzie ?

Musashi, gdzie kupić te śruby/uszczelki/rurkę itp ?

chetnie bym pojechal, jednak nie wiem czy zajecia pozwola.

najprosciej - ASO, iC,

Opublikowano

Możnaby pogarać z Vario.. Daleko masz do Swarzędza ? Czy bardzo się pali hmm, wkurza mnie bo wyprzedzać nie mogę. Tryb awaryjny wywala.

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

Odpisała mi jedna firma od regeneracji dmuchawek. Jest możliwość jeszcze że turbo jest sprawne, ale zaworek sterujący jebnął. Ale Bartek-S słyszał dźwięk jaki dobiega z silnika, metal trze o metal. Dość nieprzyjemny dźwięk.

Opublikowano

Slo, jak u mnie chcecie coś rzeźbić to nie wcześniej niż czwartek/piątek

Opublikowano

Spokojnie, dostosuje się :) Musa, co myślisz ?

Opublikowano

Ja właśnie wróciłem do domu po małych przygodach - na trasie Środa - Września w zaspie nawianej z pola urwałem przednią dokładkę i rozerwałem dolną plastikową osłonę silnika na dwie części i mam teraz puzzle :kwasny:

Opublikowano

Banan, ja rozwaliłem przedwczoraj osłonę pod silnik, nie jesteś sam :thumbup1:

Opublikowano

warto kupować jakiś zamiennik? Bo cena oryginału ( nowego ) zabija z tego co znalazłem to numer 8D0863821Q

ta dokładka to nic , wsunięta na miejsce i ok , osłona w dwóch częściach nie do uratowania , zdemontowałem przed chwilą trochę zimno :decayed:

Opublikowano
  • Autor
warto kupować jakiś zamiennik? Bo cena oryginału ( nowego ) zabija z tego co znalazłem to numer 8D0863821Q

ta dokładka to nic , wsunięta na miejsce i ok , osłona w dwóch częściach nie do uratowania , zdemontowałem przed chwilą trochę zimno :decayed:

Ostatnio Bartek lutował u Tomka w -10 i ręce mu się trzęsły :grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja w B6 mam inną, kupiłem jakieś gówno za 70zł zobaczymy, może będzie pasować.

Opublikowano

tez tak zrobię - gdzie kupiłeś?

Opublikowano

przesyłkę już dostałeś?

widzę że jest bez tych wytłumień tzn u mnie jest taka gąbką oryginalnie , może ja przekleję po prostu ze starej :decayed:

Opublikowano

tak, wczoraj zamówiłem dzisiaj była u mnie.

---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

Musashi, a na FMIC się znasz ?

Opublikowano

zakupione :decayed:

---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ----------

w sumie to moja wina z ta osłoną bo z przodu nie miałem kołków mocujących - kupiłem ze 3 miesiące temu i czekają na montaż :facepalm:

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano

Siemka