Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. po długiej przerwie

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co tam ?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jak tam auto juz pomalowane??

Opublikowano

byłem przed chwilą na oględzinach u Varia. Jest kosa :kox: fajnie wygląda.

Opublikowano

Dzien doberek.

---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

tak, wczoraj zamówiłem dzisiaj była u mnie.

---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

Musashi, a na FMIC się znasz ?

a w jakim zakresie?

---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

Możnaby pogarać z Vario.. Daleko masz do Swarzędza ? Czy bardzo się pali hmm, wkurza mnie bo wyprzedzać nie mogę. Tryb awaryjny wywala.

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

Odpisała mi jedna firma od regeneracji dmuchawek. Jest możliwość jeszcze że turbo jest sprawne, ale zaworek sterujący jebnął. Ale Bartek-S słyszał dźwięk jaki dobiega z silnika, metal trze o metal. Dość nieprzyjemny dźwięk.

praktycznie, jestem na drugim biegunie poznania.

hm, czyli oprocz checi podniesienia mocy, z turbina jest problem?

---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

pamietam ze pisales objawy na PW, wskazywalo na problem z dziura w dolocie, napisz dokladnie co sie dzieje.

sa tryby awaryjne? masz logi?

dzwiek jest staly? z jakiego rejonu silnika? szuranie, stukanie?

Opublikowano

witam może trochę nie w temacie, ale mam problem z przybywaniem oleju w moim b7 bpw 2.0tdi koledzy z forum radzą wyciąć DPF.

jestem z Poznania. Znacie może jakieś miejsce godne polecenia, aby zrobili to solindie, i aby majatku nie zapłacić ?

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
Dzien doberek.

---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

tak, wczoraj zamówiłem dzisiaj była u mnie.

---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

Musashi, a na FMIC się znasz ?

a w jakim zakresie?

---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

Możnaby pogarać z Vario.. Daleko masz do Swarzędza ? Czy bardzo się pali hmm, wkurza mnie bo wyprzedzać nie mogę. Tryb awaryjny wywala.

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

Odpisała mi jedna firma od regeneracji dmuchawek. Jest możliwość jeszcze że turbo jest sprawne, ale zaworek sterujący jebnął. Ale Bartek-S słyszał dźwięk jaki dobiega z silnika, metal trze o metal. Dość nieprzyjemny dźwięk.

praktycznie, jestem na drugim biegunie poznania.

hm, czyli oprocz checi podniesienia mocy, z turbina jest problem?

---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

pamietam ze pisales objawy na PW, wskazywalo na problem z dziura w dolocie, napisz dokladnie co sie dzieje.

sa tryby awaryjne? masz logi?

dzwiek jest staly? z jakiego rejonu silnika? szuranie, stukanie?

Po władowaniu turbo z BRD, warto założyć FMIC i szukam kogoś kto pomógłby mi to też ogarnąć..

problem ma turbina seryjna, ta co siedzi w moim silniku AWX. Dlatego chcę założyć dmuchawę od BRD, potem robić chipa.

Tak, szuranie jest od roku, mówią że to coś z kolektorem. Inna sprawa to dźwięk turbiny, metaliczne szuranie podczas działania turbosprężarki. Dźwięk dochodzi z przodu z prawej strony siedząc na fotelu kierowcy. Przy mocniejszym przyśpieszeniu komp wywala tryb awaryjny, jedzie max 100-130km/h oraz nie ma przyspieszenia. Logów jeszcze nie mam.

Opublikowano

Vario może być tutaj :D

Opublikowano

Skubi, malowanie takie jak auto Grzesia to minimum 2500, w zależności ile jest prac przygotowawczych, bez wnęk i bagażnika ok 2000 w zależności od koloru (jeden kolor) jeżeli inne elementy w innym kolorze to koszta wzrastają ale ustalam indywidualnie

felgi dodatkowo 16'' - 400, 17'' - 500, 18'' - 600 ale za czarny i biały, jeżeli trzeba jakoś extra przygotować felgi to koszta indywidualnie ustalam po oględzinach

Opublikowano

Cześć :wink4:

Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika :

http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772

Pozdrawiam,

Musti A4 Klub Polska :hi:

Opublikowano

Trzeba uważać żeby ktoś banana nie zjadł ;)

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

Opublikowano

Witam, jestem z okolic Gniezna-Wągrowca, chętnie bym przybył na jakiegoś spota, popatrzeć na wasze gabloty i pogadać. Moja A4 to seria, ale dość konkretnie wyposażona. Jest już jakaś data kolejnego spotu ?

Opublikowano
Trzeba uważać żeby ktoś banana nie zjadł ;)

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

był taki dowcip - trzeba poczekać aż czekolada dojrzeje :decayed: i będziemy skubać

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ----------

kombinujemy coś w niedzielę? :decayed: