skubiii89 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 BRY panowie pytanie, szukam szrotów w poznaniu i okolicach czy macie jakieś namiary może?
Arkadiush Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 BRY panowie pytanie, szukam szrotów w poznaniu i okolicach czy macie jakieś namiary może? jak szukasz części do Audi to tu patrz
skubiii89 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 na szczęście nie, szukam drzwi do uno prawa strona przód i tył najlepiej czerwone i lusterka do lanosa
Arkadiush Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 na szczęście nie, szukam drzwi do uno prawa strona przód i tył najlepiej czerwone i lusterka do lanosa nie pomogę Ci tu koledzy z Poznania
CHRISMEN Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 na szczęście nie, szukam drzwi do uno prawa strona przód i tył najlepiej czerwone i lusterka do lanosa Najlepiej giełda w Przeźmierowie
Banan Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 BRY panowie pytanie, szukam szrotów w poznaniu i okolicach czy macie jakieś namiary może? Bardzo pilna sprawa? Jest jeden szrot pod Wrześnią ostatnio łowiłem części do Swifta , musiałbym podjechać i zobaczyć czy jakieś Uno i Lanos nie stoją. Ale to dopiero za tydzień/dwa bo coś tam miałem do swifta jeszcze do rozszabrowania Jestem w Antoninku dwa razy w tygodniu - ale pewno łatwiej będzie Ci znaleźć na miejscu , ja bym szukał w Przeźmierowie na tej głównej ulicy , jeszcze parę lat temu były tam ze 3-4 szroty
Arkadiush Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 BRY panowie pytanie, szukam szrotów w poznaniu i okolicach czy macie jakieś namiary może? Bardzo pilna sprawa? Jest jeden szrot pod Wrześnią ostatnio łowiłem części do Swifta , musiałbym podjechać i zobaczyć czy jakieś Uno i Lanos nie stoją. Ale to dopiero za tydzień/dwa bo coś tam miałem do swifta jeszcze do rozszabrowania Swift jest za***isty
Banan Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 BRY panowie pytanie, szukam szrotów w poznaniu i okolicach czy macie jakieś namiary może? Bardzo pilna sprawa? Jest jeden szrot pod Wrześnią ostatnio łowiłem części do Swifta , musiałbym podjechać i zobaczyć czy jakieś Uno i Lanos nie stoją. Ale to dopiero za tydzień/dwa bo coś tam miałem do swifta jeszcze do rozszabrowania Swift jest za***isty ojtam ojtam , jeszcze nim nie jechałeś a to epickie przeżycie , nie ma plastiku który by nie trzeszczał i skrzypiał - można nabrać dystansu do motoryzacji i dbania o auto ..... ......wsiadasz potem do A4 i czujesz się jakbyś bujał się A8 jak kratki nawiewu?
Arkadiush Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 BRY panowie pytanie, szukam szrotów w poznaniu i okolicach czy macie jakieś namiary może? Bardzo pilna sprawa? Jest jeden szrot pod Wrześnią ostatnio łowiłem części do Swifta , musiałbym podjechać i zobaczyć czy jakieś Uno i Lanos nie stoją. Ale to dopiero za tydzień/dwa bo coś tam miałem do swifta jeszcze do rozszabrowania Swift jest za***isty ojtam ojtam , jeszcze nim nie jechałeś a to epickie przeżycie , nie ma plastiku który by nie trzeszczał i skrzypiał - można nabrać dystansu do motoryzacji i dbania o auto ..... ......wsiadasz potem do A4 i czujesz się jakbyś bujał się A8 jak kratki nawiewu? Jutro będą ogarniane bo Bartek dzisiaj nie mógł no właśnie chce się przejechać SWIFTEM
Maxcudo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 kumpel mial coś jak swift, ale nazywało się to Subaru Justy i do tego AWD jak to zimą i na deszczu latało
slo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Maxcudo, jeśli subaru to tylko libero !! to jest fura dopiero ! i ma quattro
Maxcudo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 ale VAN :kox: ---------- Post dopisany at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ---------- takiego upalaliśmy
skubiii89 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie pali sie z drzwiami, lusterko chyba zamówie na allegro, byłem na giełdzie ale lipa, byłem w suchym lesie i dzwonil;em na orła białego i do eko kars na starołęce i pipa, na alegro jak są jakieś sensowne to na drugim konicu polski ;/ niby uno takie popularne auto a nie ma części
Pepin Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 hi, czy ktoś może potwierdzić - Czy zderzak w kombi i sedan w B7 ma ta samą dokładkę do zderzaka ? Chodzi o tył. ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- cześć, Dostałem info od kumpla i moze ktoś się dorobił poza Nikusiem jakiegoś potomstwa i jest w potrzebie: [h=5]z cyklu OGŁOSZENIA DROBNE: "Nasz Kubuś za tydzień zaczyna swoja przygodę z przedszkolem. Tym samym musimy pożegnać się z jego cuuuuddddoooowną opiekunką. Jeśli ktoś z rejonu Grunwald/Junikowo/okolice poszukuje świetnej i godnej polecenia Niani z doświadczeniem, bardzo proszę o kontakt." a jak wiadomo, ciężko o dobrą opiekunkę proszę o dalsze polecanie. Dziękuję.[/h] ---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- juz wiem .. dokłądka jest jedna a przy okazji - widzieliście .. jak ktoś chce paczki odebrać na poczcie to mała paczka wychodzi taniej niż polecony E-PRZESYŁKA | cennik.poczta-polska.pl
Madbar Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nikuś, Serdeczne Gratulacje!!!!!Dużo zdrowia dla Maleństwa i jego Mamy. Karolu, To czyszczenie RNS-a Baartasa niewiele dało. Czyta płytę navi 2013 BK dla Europy Centralnej, a dla Wschodniej nie chce. Tak samo było u Karwana w TT. Może coś jest z tą płyta?? Próbowałeś jakoś inaczej nagrać? I udało Ci sie inną kopię odpalić w TT-ce?? A w ogole, to zazdroszczę Ci tych nart....
Pepin Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nikuś, Serdeczne Gratulacje!!!!!Dużo zdrowia dla Maleństwa i jego Mamy. Karolu, To czyszczenie RNS-a Baartasa niewiele dało. Czyta płytę navi 2013 BK dla Europy Centralnej, a dla Wschodniej nie chce. Tak samo było u Karwana w TT. Może coś jest z tą płyta?? Próbowałeś jakoś inaczej nagrać? I udało Ci sie inną kopię odpalić w TT-ce?? A w ogole, to zazdroszczę Ci tych nart.... 1. hmmm sprawdziłem w A4 cabrio u Marcina i poszło, w TT jeszcze nie 2. no cóż to Bartaas musi się wyporwadzić z PL 3. narty i pogoda byłą super .. teraz to juz wiosna idzie .. ale planujemy w marcu weekend na Czarnej Górze jak chętny to daj znać .. od 3ech lat jedziemy większą grupą i z dizećmi ... mmy pensjonat, gdzie jest specjalny pokój dla dzieci z XBOXem i kinecktem a obok jest "świetlaca" z kanapami, piłkarzykami , stołem do tenisa - czyli imprezownia + sauna
Bart-S Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 hi,czy ktoś może potwierdzić - Czy zderzak w kombi i sedan w B7 ma ta samą dokładkę do zderzaka ? Chodzi o tył. Na to wygląda.
Qbazulu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Vario ten pierwszy ... jest KOZA http://www.modifiedplanet.com/wp-content/uploads/2010/07/car-photo-2008-audi-rs4-avant-matte-black.jpghttp://cs302406.userapi.com/u2089455/-14/z_a7e4610b.jpg
Rekomendowane odpowiedzi