Maxcudo Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 tak jest Na zielonym, ostatnia alejka na końcu po prawe/lewej stronie ok. 16 możesz szukać volvo jak w podpisie
Gwerty Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 postaram sie wpasc, przy okazji podrzuce Enkeli na zakupy.
Qbazulu Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 ... a ja dopiero do home wróciłem jak było dużo ludzisk ? Vario dipowanie przenosimy na kwiecień jak bedzie zawiecha i koła wcześniej zrobione ale próbkę zrób oczywiście, i jeszcze jedno dałbyś radę spolerować mi autko w miarę możliwości całe bez dachu , podaj cenkę na PW i umówimy się na dzień.
Madas Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 eee .... Vario co o tym sądzisz??? kurcze ale akcja, co za kolesie pojechani
variocustoms Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Madas, przecież to młody_z_drogi robił od nas z klubu Quba, pomyślę z tą polerką i dam info na PW
wojthass Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 :hi:Dzięki za spotkanko również i ja się dołączam do podziękowań
Pepin Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 czesc, poszukuję zderzaka przód S-Line do B6
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 ciemna strona dla Qubazulu (moja receptura koloru) miętowa dla Gwerty'ego
Pepin Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Hi, będzie imprezka w WLKP ... szczegóły już wkrótce ... https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/404384_421470007933897_12392389_n.jpg
Gwerty Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Pepin, nie potrzebują tam kogoś od video? tomek. w nastepnym tygodniu musimy umowic sie na jakąs porzadną sesje b5. w czwartek wstawiam auto do vario na ostateczne skonczenie i dipowanie zimówek. wiec potem trzeba strzelić porzadne foty.
slo Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Pepin, nie potrzebują tam kogoś od video? tomek. w nastepnym tygodniu musimy umowic sie na jakąs porzadną sesje b5. w czwartek wstawiam auto do vario na ostateczne skonczenie i dipowanie zimówek. wiec potem trzeba strzelić porzadne foty. no ba, robimy robimy !
Rekomendowane odpowiedzi