Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie u mnie jak zawsze zajebioza.....

Wymieniliśmy BRD na serię AWX, przełożyliśmy wadliwą pompe vacum na bardziej wadliwą i teraz wywala błąd 17964 Cisnienie doładowania - nie osiągnięta granica regulacji i wpada na 4 w notlauf.

BRD przeładowywało, a seria AWX niedoładowuje

Standard u mnie :D

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ----------

Tablica

WTF ? czemu ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak to czemu - bo nie mieli pewnie do czego, no to znalezli. Na kolacje nie chcieli? :whistling:

Opublikowano

Jade do domu po stara, przykleje na ta i chyba sie uda

Opublikowano

Miej po prostu zawsze przy sobie ori tablice. Wrzuc ja na kolo zapasowe i tyle.

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

Zapodaj sobie na allegro takie male magnesy neodymowe, przy nastepnych kontrolach przymocujesz na neodymy ori do nie ori i moga Cie wtedy w dzyndzel posmyrac :wink:

Opublikowano

Nie udało się, nie podobało się pedałom że przykleiłem ori prostokątną na tamtą i ta wystawała:facepalm:

Magnesy neodymowe mam, ale nie kleją się do tablic, więc musze jakoś zakombinować przyklejając do tablic jakąś blaszkę na stałe i dopiero wtedy da radę, ogólnie to tylko 20 zł za podbicie przeglądu więc w pompie ich mam:grin:

Ale nie byli najgorsi, bo dostałem mandat za postój w miejscu niedozwolonym, a za pasy mnie pouczył.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:długi weekend czas zacząć:decayed:

Opublikowano

dzień dobry :hi:

:facepalm:

Magnesy neodymowe mam, ale nie kleją się do tablic, więc musze jakoś zakombinować przyklejając do tablic jakąś blaszkę na stałe i dopiero wtedy da radę, ogólnie to tylko 20 zł za podbicie przeglądu więc w pompie ich mam:grin:

Ale nie byli najgorsi, bo dostałem mandat za postój w miejscu niedozwolonym, a za pasy mnie pouczył.

jak coś to zapraszam do siebie na SKP ;)

Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Dobry ;)

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Witam

Opublikowano
Opublikowano

Panowie, gdzie jest ten magic od klimatyzacji? gdzies na glogowskiej? sprzegielko mi siada...

Opublikowano

Smochowice

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM

Opublikowano
doberek z rana :hi:

---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ----------

czy zloty ogólnopolskie musza być zawsze w takich terminach??? :facepalm: tylko raz trafiłem w lipcu :facepalm:

28 lipca wyjeżdża od nich ostatnia kolonia, a dzień po nas, albo tego samego dnia przyjeżdża następna - cieszę się, że się wcisnąłem w termin wolny :whistling:

rozumiem :cry:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Arku sorki, że nie wpadłem ale rozwożenie skończyłem o 15 i musiałem jeszcze wrócić do firmy...zdążyłem na styk:wink: może innym razem wpadne, albo może podjedziesz do Poznania na jakiegoś mini spota:banan: