slo Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 mjenia zawut Tomasz. skolka u tjebia budjet w paszczu ? Po jakiemu to ? ruski ? da
Bart-S Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 mjenia zawut Tomasz. skolka u tjebia budjet w paszczu ? Po jakiemu to ? ruski ? da A paszla Ty sabaka... Kak tjebia zawód
Arkadiush Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 mjenia zawut Tomasz. skolka u tjebia budjet w paszczu ? Po jakiemu to ? ruski ? da Tomasz odstaw ten ruski spirytus :polew:
Bart-S Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 brotsien to chleb czy brat ? to erste Miała być bułeczka ale zapomniałem jak to się pisze... Kiedy zjeżdżasz śpiewaku ? 31 maja Ale dobrze mi tu w krainie RS-ów
Arkadiush Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 brotsien to chleb czy brat ? to erste Miała być bułeczka ale zapomniałem jak to się pisze... Kiedy zjeżdżasz śpiewaku ? 31 maja Ale dobrze mi tu w krainie RS-ów masz tu swoje RS-y :polew:
Bart-S Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 brotsien to chleb czy brat ? to erste Miała być bułeczka ale zapomniałem jak to się pisze... Kiedy zjeżdżasz śpiewaku ? 31 maja Ale dobrze mi tu w krainie RS-ów masz tu swoje RS-y :polew: http://tuningcars.us/albums/userpics/10001/2008-toyota-yaris-club_1600x0w.jpg Ale mienia chodzi o takie prawdziwe... Wczoraj zaraz po przylocie naliczyłem 3szt RS4 B5 i B8 oraz RS6 C5
Arkadiush Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 brotsien to chleb czy brat ? to erste Miała być bułeczka ale zapomniałem jak to się pisze... Kiedy zjeżdżasz śpiewaku ? 31 maja Ale dobrze mi tu w krainie RS-ów masz tu swoje RS-y :polew: http://tuningcars.us/albums/userpics/10001/2008-toyota-yaris-club_1600x0w.jpg Ale mienia chodzi o takie prawdziwe... Wczoraj zaraz po przylocie naliczyłem 3szt RS4 B5 i B8 oraz RS6 C5
slo Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Panowie z racji braku 1-2 tygodni wolnych w okresie letnim prawdopodobnie wybieramy się na Nurburgring na 5-7 dni. Termin do ustalenia. Chętny ktoś ?
Bart-S Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Panowie z racji braku 1-2 tygodni wolnych w okresie letnim prawdopodobnie wybieramy się na Nurburgring na 5-7 dni. Termin do ustalenia. Chętny ktoś ? Chętnie ale... niestety. za***rdalać trzeba
slo Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Bart-S nie znajdziesz kilku dni wolnych ? Powiem tak. pier**le Egipty, Chorwacje, Bułgarię, Włochy, Francje, Hiszpanie. Wszędzie dobrze ale na Nordschleife najlepiej
Bart-S Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Za dużo pracy będę miał jak już wrócę do PL na wakacje - nie wyrobię się
slo Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Za dużo pracy będę miał jak już wrócę do PL na wakacje - nie wyrobię się szkoda ale w relaxie na golonce i piwku się spotkamy rozumiem ?
Bart-S Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Za dużo pracy będę miał jak już wrócę do PL na wakacje - nie wyrobię się szkoda ale w relaxie na golonce i piwku się spotkamy rozumiem ? O to to na pewno
Qbazulu Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Tomek - silnik po prostu padł, żadne objawy się nie pojawiały chyba, jedyne co to samochód żeby ruszył spuszczając sprzęgło cholernie hałasowało i jakby nie łapało oraz silnik jakby trochę się męczył przy ruszaniu, ale zbagatelizowałem to ponieważ po rozgrzaniu lub na wyższych biegach nie było problemu. Adaś - dzięki za reakcję Bartek - widziałem na allegro tylko czy to coś pewnego, na co mam zwrócić uwagę? Nasz kolega polecił mi jednego pana z Kobylnicy z którym defacto już w poniedziałek telefonicznie rozmawiałem, teraz pytanie on ma z wtryskami, brać jego i dać mu moje żeby się nie jebać z wyciąganiem, czy włożyć jednak swoje?
Pepin Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Pany takie pytanie. Wie ktoś może o jakieś robocie ? Poznań okolice coś? Bo szukam czegoś nowego może coś wiecie ? znasz niemiecki i znasz się na logistyce ? nie nie znam niemieckiego tak dobrze logistyka tez chyba nie:facepalm: Logistykę to jeszcze jakoś by dało radę ... ale trzeba dogadać się z Niemcami nt budowania linii produkcyjnej, koordynacji, przegotowania testów pre-prod itp uczestniczyć w spotkaniach PL-DE więc znajomość komisowego motor schaden czy jakoś tak, to za mało ..
Qbazulu Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Panowie takie pytanie: ile trwa wyciągnięcie wtrysków z silnika? to coś skomplikowanego, bo kupiłem ten silnik ale sprzedający chce wyciągnąć wtryski no bo i cena inna. A moje są ponoć oki. No chyba że ktoś ma wolne popołudnie i zna się na tym to zaproszę go z sobą do Kobylnicy k. Swarzędza flaszka wpadnie
slo Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Nie ma wielkiej filozofii. Odkręcasz osłonę silnika, odkręcasz góre silnika, pokazuje się wałek rozrządu, szklanki i pompki. Odłączasz kostkę od każdego pompowtrysku i wyciągasz je. Jedynie możnaby pamiętać o blokadzie rozrządu, ale jak całość silnika wymieniasz to można chyba to olać
Rekomendowane odpowiedzi