Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
może naturysta :grin:

nie nie :grin:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tam na wiadukcie powinna być autostrada niemiecka :polew:

uwielbiam nocą ten łuk :kox:

tzn uwielbiałem :slina:

Opublikowano
masakra z tymi nowymi zakazami koło wildy :facepalm:
Dzisiaj 3 radiowozy łapały w tym miejscu, taki mieli ruch. Dwóch Panów na hulajnogach na Jadzi przy browarze wyłapywało tych, którzy przy skręcie w lewo się poczaili i próbowali nadrobić błąd jadąc prosto w kierunku PKP. Także akcja wielce skoordynowana. Po 20 minutach była wymiana całej ekipy na nowych, pewnie musieli limity nadgonić. :whistling:
Opublikowano
  • Autor

polakowi

:polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

:hi:Witojcie

Opublikowano

ahoj :decayed:

Opublikowano

a IMO likwidacja lewoskrętów to kwestia kiepskiej nauki i przygotowań do prawa jazdy i ogólnego lenistwa i "zamerykańszczenia" polskiego społeczeństwa .. żeby nie użyć de...lizmu jakim się ślepo zachłystujemy ;)

...kiedyś kierowca mógł sobie wyobrazić, że np skręcając w prawo i widząc, że jest przejście, że trzeba ich przepuścić - teraz montują dodatkowe światłą mrugające ...

"słuchaj pacanie-kierowco .. idą piesi" .... no i za darmo tego się nie robi ...

to jest jak z lekarzami ... dają Ci tabletki na ból głowy zamiast znaleźć prawdziwy powód - czyli beznadziejna edukacja ... ;)

Opublikowano

kurde Pepin dobrze to ująłeś

Opublikowano

Teraz dla odmiany miła informacja, odliczanie czasu do zmiany świateł w Płocku. Tak prosta konstrukcja, a cieszy. 100% więcej zadowolenia, aniżeli warte krocie "inteligentne" systemy sterowania, które psu na budę. Stanie w korku i na czerwonym nigdy nie było tak przyjemne, w Bydgoszczy też to widziałem, a gdzie jeszcze są?

Opublikowano

We Wrocku też widziałem

Opublikowano

w kopenhadze widziałem 1 raz 3 lata temu - zajefajna sprawa szczególnie kiedy stoisz jako pieszy !

Opublikowano

w kopenhadze widziałem 1 raz 3 lata temu - zajefajna sprawa szczególnie kiedy stoisz jako pieszy !

aha Fantastic poradziłem sobie elegancko z tymi tłoczkami kluczem do szlifierki i ściskiem stolarskim który go przytrzymywał i trochę naciskał - tłoczek wkręcał jednym paluszkiem

ty na miejscu jesteś czy zagranicą , bo ostatnio widziałem twojego golfika na ulicach?

Opublikowano

Szczecin i Toruń tez ma takie światła w centrum, tylko my znów zacofani... :whistling:

Opublikowano
  • Autor

:hi:Powitać z rana

---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:26 ----------

Oferta - Audi S4 - Witam do sprzedania posiadam Audi S4 B5. Auto na dzień dzisiejszy legitymuje się mocą 400 KM mechanicznych. Auto w stanie bdb zarów

---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------

Slo dla Ciebie coś :naughty:

AUDI S4 (3274760387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

Oferta - Audi A4 - Mam do sprzedania AUDI A4 tuningowane przez profesjonalną firmę ABT w Niemczech/samochód został zakupiony od właściciela/ma bardz

---------- Post dopisany at 08:56 ---------- Poprzedni post napisany at 08:54 ----------

Norbi dla Ciebie coś ;)

Audi S4 B6 BBK 4.2 V8 40V (3272310253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ----------

kosa :slina::shock3:

AUDI RS4 Line Navi DvD Ksenon Quattro!/TURBO! (3263830434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Yhymm gdyby to był Vaciak co by go w koszta wrzucić to byśmy pomyśleli :wink:

Opublikowano

aha Fantastic poradziłem sobie elegancko z tymi tłoczkami kluczem do szlifierki i ściskiem stolarskim który go przytrzymywał i trochę naciskał - tłoczek wkręcał jednym paluszkiem

ty na miejscu jesteś czy zagranicą , bo ostatnio widziałem twojego golfika na ulicach?

ja jestem za gr,

Kasia piłuje po wrześni :decayed: