niestandardowy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 talib1990 jezeli nikt nie pomoze zadzwon tutaj: 796-446-135 to przesyłki kurierskie na smochowicach w Poznaniu. wiem ze mozna im zlecic usluge kuriera ale to dowiesz sie wszystko u nich. dzwonisz, i piszesz maila skad ma kurier odebrac towar i wysle do Ciebie. sa Tani wiec nie bedziesz zalowal. tylko gosc musi go spakowac by kurier mogl go odebrac.
benoos Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ps, jakie to łożysko/piaste kupić? SKF 350zł.. trochę dużo mi polecili francuskie SNR, chyba 160zł tylko, dwa lata przejeździło bez problemu z 19"
scq Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ruville = pakowacz, tak jak Pepin pisał. Talib z chęcią Ci pomogę, ale też najwcześniej czwartek/piątek, jestem z Rataj więc niedaleko. Ale aktualnie śmigam po kraju i nie ma mnie w PO. ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- Jak nie ogarniesz do czwartku to pisz na PW, stretch gdzieś się znajdzie do spakowania.
Banan Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Plany są takie, żeby mieć trochę koników i lepszy lakier niż teraz, ale żeby nie zjadły mnie koszta to coś w gazie, a słyszałem że te silniki się lubią z gazem Właśnie, kiedy wracasz ? 5 lipca - prosto do garażu... już ci nie będę zawracał głowy z olejem bo już we wtorek wymieniłem - przypomnę się tylko z tą osłoną
rosool88 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 co tam Pany? widziany przed 20 minutami na rondzie stróżyńskiego a4 b5 granatowy sedan 1.8t Q naklejka klubowa na klapie bagaja
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Łożysko już na aucie Przy okazji wymieniony N75 i jest igła Notlaufa nie ma, a sporadycznie się pojawiał. Teraz wróci problem z za mało skutecznymi hamulcami.. Tzw syndrom siemiana
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 cześć super Bartek że już na stałe wracasz ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ---------- ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- cześć super Bartek że już na stałe wracasz to trzeba grilla zorganizować z tego powodu Coś się zorganizuje - ale po powrocie nie wyjdę z garażu przez przynajmniej 2 tygodnie (tyle zamówień ).
kaju Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 cześć super Bartek że już na stałe wracasz ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ---------- ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- cześć super Bartek że już na stałe wracasz to trzeba grilla zorganizować z tego powodu Coś się zorganizuje - ale po powrocie nie wyjdę z garażu przez przynajmniej 2 tygodnie (tyle zamówień ). To wpadnij na klubowego grila do Ostrowa parę osób z Twojej strony się wybiera, także tego
niestandardowy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 cześć super Bartek że już na stałe wracasz ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ---------- ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- cześć super Bartek że już na stałe wracasz to trzeba grilla zorganizować z tego powodu Coś się zorganizuje - ale po powrocie nie wyjdę z garażu przez przynajmniej 2 tygodnie (tyle zamówień ). dasz rade na grilla wpasc, w koncu trzeba cie tez nakarmic
kaju Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ...zobaczymy Jak się zdecydujesz to daj znać, nawet jak będzie lista pełna
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 cześć super Bartek że już na stałe wracasz ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ---------- ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ---------- cześć super Bartek że już na stałe wracasz to trzeba grilla zorganizować z tego powodu Coś się zorganizuje - ale po powrocie nie wyjdę z garażu przez przynajmniej 2 tygodnie (tyle zamówień ). dasz radę a kiedy kręcimy "nasz teledysk"?
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Arek dzisiaj nie dam rady już, jutro też mam cały dzień zawalony..
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Arek dzisiaj nie dam rady już, jutro też mam cały dzień zawalony.. nie no ok środa ? od rana ?
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kręcę spota w Koninie i Wrześni.. Ew wieczorem może
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ...zobaczymy Jak się zdecydujesz to daj znać, nawet jak będzie lista pełna Dzięki Kaju - ale tak jak napisałem, może być ciężko
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kręcę spota w Koninie i Wrześni.. Ew wieczorem może to czemu my nie zaproszeni ?
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dla Was szykuje prawdziwy plan filmowy Bart-S główna rola na gitarze
Rekomendowane odpowiedzi