Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 :polew: śmiejesz się więc widzę że u Was to samo
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 :polew: śmiejesz się więc widzę że u Was to samo w sumie, dziwne, ze wszyscy przyjezdzaja autami
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 :polew: śmiejesz się więc widzę że u Was to samo Taaa... :gwizdanie: zawsze największy problem jest ze znalezieniem tego czwartego
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 :polew: śmiejesz się więc widzę że u Was to samo w sumie, dziwne, ze wszyscy przyjezdzaja autami no ale jak będzie popijawka to pewnie nikt nie będzie chciał kierować
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 myslicie że jest jeszcze szansa żeby się na zlot załapać???
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 myslicie że jest jeszcze szansa żeby się na zlot załapać??? tak oczywiście .... zapisz sie pisząc do Jarko ...stary jesteś gość
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 bo tak se myśle żeby by pojechac... koniecznie jedź z żonką ....będzie za***iście ....praktycznie stała ekipa spotowa jedzie dalej Bartek
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 bo tak se myśle żeby by pojechac... koniecznie juz sie ciesze
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 bo tak se myśle żeby by pojechac... koniecznie juz sie ciesze wszyscy się cieszą
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 żona by mnie samego nie puściła więc jeżeli już to na 100% z nią, napisałem do jarko- jak odpisze że są miejsca to wpłacam zaliczke i jedziemy
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 żona by mnie samego nie puściła więc jeżeli już to na 100% z nią, napisałem do jarko- jak odpisze że są miejsca to wpłacam zaliczke i jedziemy wywalimy kogoś z Warszawy albo Krakowa i jedziesz ....tylko ciiii :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a powiedzcie mi jak byśmy jechali?? tzn godzina i na ile aut itd??
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a powiedzcie mi jak byśmy jechali?? tzn godzina i na ile aut itd?? jedziemy z rana pewnie ok 6 (dogadamy na spocie) od nas z Tobą jedzie 7 aut...plus SULI (Warszawa)ósmy i 5 z Zielonej Góry z nami ....[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 01:21_________________________________________________czyli ok 13 może 14 aut
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 czyli każdy swoim jedzie - wyjazd o 6 w piątek???czyli jesli mógłbym jechać to żona se bedzie musiała wziasc urlop. tyle że poza wami to ja nikogo nie znam więc tak sie ciagle zastanawiam
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 czyli każdy swoim jedzie - wyjazd o 6 w piątek???czyli jesli mógłbym jechać to żona se bedzie musiała wziasc urlop. tyle że poza wami to ja nikogo nie znam więc tak sie ciagle zastanawiam czyli jak każdy z nas ...ja też znam tylko Was i to się liczy że zgrana paczka jedzie
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 już tak piszesz jakbym jechał a tu się jutro okaże że nie ma miejsc i c**jnia z patatajnią będzie
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 czyli każdy swoim jedzie - wyjazd o 6 w piątek???czyli jesli mógłbym jechać to żona se bedzie musiała wziasc urlop. tyle że poza wami to ja nikogo nie znam więc tak sie ciagle zastanawiam jak to nie znasz? a my to co? pozatym zlot jest po to, aby sie poznać
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 już tak piszesz jakbym jechał a tu się jutro okaże że nie ma miejsc i c**jnia z patatajnią będzie spokojnie moderatore szepnie słowko tu i tam i nie ma c**ja we wsi na petardy
Rekomendowane odpowiedzi