Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 to niesprawiedliwe, dalem pierwszy 35, a zostalem wyrzucony :gwizdanie :wink4: zaraz cię przywrócę, :gwizdanie: chcę cię zmotywować niesprawiedliwoscia nie zmotywujesz [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 18:08_________________________________________________powinienem mocno wygwizdac :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 to niesprawiedliwe, dalem pierwszy 35, a zostalem wyrzucony :gwizdanie :wink4: zaraz cię przywrócę, :gwizdanie: chcę cię zmotywować niesprawiedliwoscia nie zmotywujesz [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 18:08_________________________________________________powinienem mocno wygwizdac :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: to sobie zobacz, że widniejesz na liście :gwizdanie: :gwizdanie:
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ale zeby tetis nie byla zla ze za nic poleciala no to dam 46 ;p
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas jak zdrówko po trasie Ja ? po jakiej trasie ? :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ale zeby tetis nie byla zla ze za nic poleciala no to dam 46 ;p no i jesteś 1.
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Azunia a da sie cos zrobic zebym mial na nim tez "Adas" ?
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Azunia a da sie cos zrobic zebym mial na nim tez "Adas" ? to musisz kupic oddzielny z nickiem... te sa charytatywne
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Azunia a da sie cos zrobic zebym mial na nim tez "Adas" ? to musisz kupic oddzielny z nickiem... te sa charytatywne ale juz nie ma z nickami, wiec pytam
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Azunia a da sie cos zrobic zebym mial na nim tez "Adas" ? to musisz kupic oddzielny z nickiem... te sa charytatywne ale juz nie ma z nickami, wiec pytam hmm... dasz do grawera
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Azunia a da sie cos zrobic zebym mial na nim tez "Adas" ? to musisz kupic oddzielny z nickiem... te sa charytatywne ale juz nie ma z nickami, wiec pytam hmm... dasz do grawera :polew:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas jak zdrówko po trasie Ja ? po jakiej trasie ? :gwizdanie: a nie wiem myślałem że z rana śmigasz w trase
Azunia Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Azunia a da sie cos zrobic zebym mial na nim tez "Adas" ? Te są z "Bukowina 2009"z nickiem już nie ma, były przez 4 mies. i w ostatnią sobotę rozesłaliśmy je do nowych właścicieli, a teraz to nie wiem kiedy znowu będą z nickiem, może za parę miesięcy, jak będzie trochę chętnych, zostały nam jeszcze z samym logo klubu albo z logo klubu i audi
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas jak zdrówko po trasie Ja ? po jakiej trasie ? :gwizdanie: a nie wiem myślałem że z rana śmigasz w trase nie, sprzedawalem zza lady :decayed:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas jak zdrówko po trasie Ja ? po jakiej trasie ? :gwizdanie: a nie wiem myślałem że z rana śmigasz w trase nie, sprzedawalem zza lady :decayed: a spod lady tez cos sprzedajesz?
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 kurcze, przewaliłem cały wątek o b6 i nie znalazłem tych felg... póki co poszukiwania z google dały efekt w postaci: szukam dalej...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Azunia a da sie cos zrobic zebym mial na nim tez "Adas" ? Te są z "Bukowina 2009"z nickiem już nie ma, były przez 4 mies. i w ostatnią sobotę rozesłaliśmy je do nowych właścicieli, a teraz to nie wiem kiedy znowu będą z nickiem, może za parę miesięcy, jak będzie trochę chętnych, zostały nam jeszcze z samym logo klubu albo z logo klubu i audi a jest cos na nich ze charytatywne ? [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 18:26_________________________________________________ Adas jak zdrówko po trasie Ja ? po jakiej trasie ? :gwizdanie: a nie wiem myślałem że z rana śmigasz w trase nie, sprzedawalem zza lady :decayed: a spod lady tez cos sprzedajesz?
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 bart-s felga konkret... ciekawe jak na sie prezentuje
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No właśnie tego próbuję sie dowiedzieć... Googlooję ale nie ma fotek z A4 i tą felgą, przynajmniej jeszcze nie znalazłem
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 wszystkich wybierajacych sie do Bukowiny na zlot zapraszam do udzialu w ankiecie --> http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/trasa_zlotu_do_bukowiny_tatrzanskiej-t68451.0.html
Rekomendowane odpowiedzi