Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 dobra spadam bo nigdy stąd nie wyjdę :tongue4: BTW wczesnie dzisiaj zaczales isc spac [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 17:19_________________________________________________ to co ile u Was jest spot? u nas co 2 tygodnie... czasem co tydzien :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 17:10_________________________________________________a czasem codziennie :polew: mamy CES - Codzienna Ekipa Spotowa
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ja w statystykach A kto jest pierwszy w dwóch kategoriach
Musashi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 podobno rogal ma dobre chipy kobiety zatrudnia?
Patrykbor Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 podobno rogal ma dobre chipy kobiety zatrudnia?
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mamy raz w miesiącu A w kwietniu razem z Olsztynem :gwizdanie: i tak dobrze, byl czas ze w poznaniu nie bylo spotow przez pol roku coo dobrze że już inne czasy nastały
Pawel_Poznan Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jestem 32 strony nadrobione [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 17:43_________________________________________________kiedy tak było ze spoty co poł roku były
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mamy raz w miesiącu A w kwietniu razem z Olsztynem :gwizdanie: i tak dobrze, byl czas ze w poznaniu nie bylo spotow przez pol roku coo dobrze że już inne czasy nastały Pamiętam spota, gdzie przyjechaliśmy z Ive i Peterem i spotkaliśmy się z ekipą z Poznania... W składzie Musashi. Dopiero później podjechały ze dwa inne auta. Ale od czegoś zawsze trzeba zacząć
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jestem normalnie jak wsiadlem do auta to oszalalee... 7,5 st na dworze a po drodze wzroslo do 8,5... normalnie wiosna idzie Ja w statystykach A kto jest pierwszy w dwóch kategoriach madasek krol spamu
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 minęło trochę czasu i gonią warszawę w spamie Pochodną spamu mamy nieporównywalną chyba na całym forum
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Jak sprawdzić statsy? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats
Yelo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jestem normalnie jak wsiadlem do auta to oszalalee... 7,5 st na dworze a po drodze wzroslo do 8,5... normalnie wiosna idzie To już jest coś nie tak, że temp. sprawdzasz na termometrze w... aucie. To tak jak pójść do auta, żeby wysluchać wiadomości w radiu :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 THX U welcome a Ty ju,ż w chacie ?/ Nie, cały czas w pracy (do 22) - o własnie jedzenie przyjechało wracam za chwilę
nike21 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 THX U welcome a Ty ju,ż w chacie ?/ ja mam do pracy 5,5 km [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 18:13_________________________________________________ jestem normalnie jak wsiadlem do auta to oszalalee... 7,5 st na dworze a po drodze wzroslo do 8,5... normalnie wiosna idzie To już jest coś nie tak, że temp. sprawdzasz na termometrze w... aucie. To tak jak pójść do auta, żeby wysluchać wiadomości w radiu :gwizdanie: przeciez specjalnie nie poszedlem... wracalem do domku :gwizdanie: na piwko
Pawel_Poznan Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 THX U welcome a Ty ju,ż w chacie ?/ Nie, cały czas w pracy (do 22) - o własnie jedzenie przyjechało wracam za chwilę smacznego
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Sry - myślałem że to do mnie :gwizdanie: THX U welcome a Ty ju,ż w chacie ?/ Nie, cały czas w pracy (do 22) - o własnie jedzenie przyjechało wracam za chwilę smacznego Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi