Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zastanawiam się, czy starać się jak najszybciej zmienić na letnie, bo zimówki słabawo wyglądają jak chodzi o bieżnik.

U mnie też dylemat - muszę zmienić jak najszybciej aby móc odesłać jedną oponę do serwisu - przy 160km/h zaczyna mna trochę telepac :confused4:

A niby UG7+ takie dobre miałby być...

Nie pierwsze GY, które straciły wyważenie od dużego kopa. Na 750i zostały ukręcone 4 komplety, po czym przyznali, że ten model nie znosi tej mocy i oddali pieniądze.[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 18:46_________________________________________________

Ja zastanawiam się, czy starać się jak najszybciej zmienić na letnie, bo zimówki słabawo wyglądają jak chodzi o bieżnik.

ja mam po ok 6mm ale w te sniegi w gorach to lepsze to niz prawie lyse letnie :polew:

I właśnie mi się wydaje, że lepiej mieć 8mm letnie, niż 4mm zimo.
  • Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W moim przypadku chodzi raczej o złe składowanie - kupiłem nowe ale z 07, jedna jest totalnie do d*py. Ale co miałem zrobić... założyłem. Na szczęście zawieszenie daje radę - jeszcze...

Opublikowano

Yelo na sniegu gowniana zimowka bedzie lepsza od letniej nowej :wink4:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 18:50_________________________________________________

W moim przypadku chodzi raczej o złe składowanie - kupiłem nowe ale z 07, jedna jest totalnie do d*py. Ale co miałem zrobić... założyłem.

nowe nieuzywane opony szybko niszczeja... lepiej kupic takie po jakims przebiegu i starsze niz nieuzywane ktore lezaly jakis czas na magazynie...

Opublikowano

Yelo na sniegu gowniana zimowka bedzie lepsza od letniej nowej :wink4:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 18:50_________________________________________________

W moim przypadku chodzi raczej o złe składowanie - kupiłem nowe ale z 07, jedna jest totalnie do d*py. Ale co miałem zrobić... założyłem.

nowe nieuzywane opony szybko niszczeja... lepiej kupic takie po jakims przebiegu i starsze niz nieuzywane ktore lezaly jakis czas na magazynie...

Nikuś ale roczne to chyba jeszcze nie tak źle co?

Opublikowano

Yelo na sniegu gowniana zimowka bedzie lepsza od letniej nowej :wink4:

Wiem, szersze kanały w bieżniku, lamelki itd. Ale mnie ciągle kusi :tongue4:
Opublikowano

to wez letnie w bagaznik w razie czego przelozymy przy flaszce :naughty:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 18:55_________________________________________________

roczne niby nie... zalezy wlasnie od skladowania... same opony powinny lezec na plasko i maks 4 jedna na drugiej...

cale kola, napompowane mozesz przechowywac jak chcesz :)

Opublikowano

to wez letnie w bagaznik w razie czego przelozymy przy flaszce :naughty:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 18:55_________________________________________________

roczne niby nie... zalezy wlasnie od skladowania... same opony powinny lezec na plasko i maks 4 jedna na drugiej...

cale kola, napompowane mozesz przechowywac jak chcesz :)

No i właśnie pechowo trafiłem - TOP-GUM, Bielsko-Biała :thumbdown:

No nic, w sobotę jadę do Puszczykowa oddać felgi do odnowienia - w przyszłym tyg. zakładam letnie a tą felerną wysyłam.

Opublikowano

reklamuj... a jak nie da rady to dokup nowa lub kup jakies dwie z rownym bieznikiem... ta jedna dobra bedziesz mial na zapas do tych pozostalych :)

Opublikowano

reklamuj... a jak nie da rady to dokup nowa lub kup jakies dwie z rownym bieznikiem... ta jedna dobra bedziesz mial na zapas do tych pozostalych :)

Niby już uzgodnione - mam wysłać, opisać problem i jeśli to się potwierdzi mam dostać nową sztukę.

Opublikowano

Nie no, nie będę brał drugiego kompletu kół :polew: :polew:

Opublikowano

Niby już uzgodnione - mam wysłać, opisać problem i jeśli to się potwierdzi mam dostać nową sztukę.

przynajmniej normalne podejscie do klienta :)

Opublikowano

reklamuj... a jak nie da rady to dokup nowa lub kup jakieś dwie z równym bieżnikiem... ta jedna dobra bedziesz mial na zapas do tych pozostalych :)

Hehe, to się jeszcze okaże - ale mam nadzieję że masz rację :wink4:

Opublikowano

Nie no, nie będę brał drugiego kompletu kół :polew: :polew:

zycie polega na kompromisach :naughty:

Opublikowano

siemka :hi: :hi: :hi: cholera nie można nadażyć z czytaniem za wami ppany

siemka wentyl :hi:

Opublikowano

czyżby jedna normalna firma :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

czesc Wentylek :hi:

Opublikowano

Dobra Dobra, nie zapeszajmy :decayed:

Opublikowano

czesc Wentylek :hi:

no siemka Nike odebrałem dzisiaj alu ,przetoczone 5mm. teraz bedzie oki :good: :good: :good:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 19:19_________________________________________________a reszta gdzie uciekła :cool1: :cool1:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 19:20_________________________________________________

Dobra Dobra, nie zapeszajmy :decayed:

Bart a felunek na lato masz do furki :gwizdanie:
Opublikowano

przetoczone? :mysli: a co Ty na kolach toczyles?[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 19:23_________________________________________________BTW wlasnie sprawdzilem... moj pierwszy post na poznanskich - 83 str 27 maja 2008 :naughty: