Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Pany, znacie jakiegoś fachmistrza co potrfiłby rozebrać skrzynię i ją dobrze złożyć? Tzn. tak że by dobrze działała i mało części zostało w ostrowie masz fachowców Ale sprawdzony warsztat? Bo to nie syrenka a mam dość konkretne plany
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Pany, znacie jakiegoś fachmistrza co potrfiłby rozebrać skrzynię i ją dobrze złożyć? Tzn. tak że by dobrze działała i mało części zostało w ostrowie masz fachowców wszędzie są ale czy dobrze zrobią
Musashi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to opowiedz jakiś kawał za 25 minut, mlody napisze że idzie spać
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Pany, znacie jakiegoś fachmistrza co potrfiłby rozebrać skrzynię i ją dobrze złożyć? Tzn. tak że by dobrze działała i mało części zostało w ostrowie masz fachowców Ale sprawdzony warsztat? Bo to nie syrenka a mam dość konkretne plany zawsze robiłem tam skrzynie, koleś zna sie na rzeczy
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to opowiedz jakiś kawał za 25 minut, mlody napisze że idzie spać już pisał chyba wcześniej
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to opowiedz jakiś kawał za 25 minut, mlody napisze że idzie spać nieprawda bo za 19 minut [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:41_________________________________________________ to opowiedz jakiś kawał za 25 minut, mlody napisze że idzie spać już pisał chyba wcześniej wcześniej mnie nie było :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Pany, znacie jakiegoś fachmistrza co potrfiłby rozebrać skrzynię i ją dobrze złożyć? Tzn. tak że by dobrze działała i mało części zostało w ostrowie masz fachowców Ale sprawdzony warsztat? Bo to nie syrenka a mam dość konkretne plany robisz chiptunining skrzyni?
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a nie mówiłem :tongue4: [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:41_________________________________________________ Pany, znacie jakiegoś fachmistrza co potrfiłby rozebrać skrzynię i ją dobrze złożyć? Tzn. tak że by dobrze działała i mało części zostało w ostrowie masz fachowców Ale sprawdzony warsztat? Bo to nie syrenka a mam dość konkretne plany robisz chiptunining skrzyni? :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 zawsze robiłem tam skrzynie, koleś zna sie na rzeczy Przyszła mi ochota zmienić przełożenie 5. biegu, bo nerwa na autostradzie dostaję I nie mówicie mi, że będzie źle, bo ja swoje wiem i temat przemyślałem Pozostaje tylko pytanie czy decyzja będzie o rezaniu czy zmianie na nowszy
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 robisz chiptunining skrzyni? Będzie miała 15KM więcej
Pepin Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Pany, znacie jakiegoś fachmistrza co potrfiłby rozebrać skrzynię i ją dobrze złożyć? Tzn. tak że by dobrze działała i mało części zostało w ostrowie masz fachowców Ale sprawdzony warsztat? Bo to nie syrenka a mam dość konkretne plany robisz chiptunining skrzyni? no chyba robieni c*paa samego silnika to bez sensu .. i tak na skrzyni wszystko się wtedy skończy .... PS. Kawał był dzisiaj na Radomskich spotach mcm00 pisał
Młodzik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 zawsze robiłem tam skrzynie, koleś zna sie na rzeczy Przyszła mi ochota zmienić przełożenie 5. biegu, bo nerwa na autostradzie dostaję I nie mówicie mi, że będzie źle, bo ja swoje wiem i temat przemyślałem Pozostaje tylko pytanie czy decyzja będzie o rezaniu czy zmianie na nowszy a co Ci nie pasuje?
Musashi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 zawsze robiłem tam skrzynie, koleś zna sie na rzeczy Przyszła mi ochota zmienić przełożenie 5. biegu, bo nerwa na autostradzie dostaję I nie mówicie mi, że będzie źle, bo ja swoje wiem i temat przemyślałem Pozostaje tylko pytanie czy decyzja będzie o rezaniu czy zmianie na nowszy to załóż skrzynie 6tkę i po sprawie
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to załóż skrzynie 6tkę i po sprawie A będzie pasować w ogóle fizycznie?
Rekomendowane odpowiedzi