Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 0-1 na wypadzie z Wiślakami :kox: puchar polski ... no zagracie z Nami w Finale Cracovia - Lech no mam nadzieję .... :good: 30 maja ostatnia kolejka też z Wami
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobra, idziem spać. Do jutra Pany do jutra .... trzymaj fason i kubicuj Leszkowi i Cracovi
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 30 maja ostatnia kolejka też z Wami mam nadzieje ze bilety juz kupiłes dla mnie i dla Jarko :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 30 maja ostatnia kolejka też z Wami mam nadzieje ze bilety juz kupiłes dla mnie i dla Jarko :gwizdanie: bilety są sprzedawane tydzień przed meczem ...ale na ten mecz mogę być 2 tyg wcześniej pamiętam
Musashi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 0-1 na wypadzie z Wiślakami :kox: puchar polski ... no zagracie z Nami w Finale Cracovia - Lech ja w nic nie gram
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 0-1 na wypadzie z Wiślakami :kox: puchar polski ... no zagracie z Nami w Finale Cracovia - Lech ja w nic nie gram jak nie..... w kulki grasz
Musashi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 bilety są sprzedawane tydzień przed meczem ...ale na ten mecz mogę być 2 tyg wcześniej pamiętam pamieta
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Good morning "Vietnam" widzę, że wesoło było wieczorkiem, co niektórzu popuścili w pampersa Milego wstawania z wyrek życzę
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 czytać czy nie czytać oto jest pytanie... :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Siemka z rańca do jutra .... trzymaj fason i kubicuj Leszkowi i Cracovi Ja nie jestem jakimś tam wielkim kibicem PN Powiedziałem tylko jaką drużynę zawsze darzyłem sympatią, nie jedyną z resztą :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 08:16_________________________________________________Mam jeszcze pytanie odnośnie wczorajszego tematu rezania...Skrzynia od BEXa jest przecież pod Q, da sie to do ośki wsadzić? Lecę do roboty, może ktoś odpisze, to sobie potem przeczytam :>
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dzien zaczynam od spotkania z dyrektorem... :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Mam jeszcze pytanie odnośnie wczorajszego tematu rezania... Skrzynia od BEXa jest przecież pod Q, da sie to do ośki wsadzić? Lecę do roboty, może ktoś odpisze, to sobie potem przeczytam :> no to pupa, pamietalem ze jest 6tka
Pepin Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dzien zaczynam od spotkania z dyrektorem... :gwizdanie: Pan znaczy sie to do lustra gada ?
Musashi Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dzien zaczynam od spotkania z dyrektorem... :gwizdanie: pewnie niedawno kupil a4, zapisal sie na forum, poczytal i zauwazyl jak wielkie jest twoje zaangazowanie w godzinach pracy jak nic bedzie nagroda
Rekomendowane odpowiedzi