nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 z Kuredu wlasnie mialem maly spocik spotkalem go w miescie i chwile pogadalismy teraz wipije kawke i spadam na magazyn testowac 23 szt monitorow 23"
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 z Kuredu wlasnie mialem maly spocik spotkalem go w miescie i chwile pogadalismy teraz wipije kawke i spadam na magazyn testowac 23 szt monitorow 23" możesz mi jeden przywieźć, potestuje ze dwa lata i oddam
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 z Kuredu wlasnie mialem maly spocik spotkalem go w miescie i chwile pogadalismy teraz wipije kawke i spadam na magazyn testowac 23 szt monitorow 23" możesz mi jeden przywieźć, potestuje ze dwa lata i oddam kazdy jest uszkodzony tylko musze sprawdzic jak
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no niestety... musze tylko zdiagnozowac na czym polega usterka... :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no i już rok po bitwie z Krzyżakami PS. Mam do sprzedania 22" DELL E228WPF ... NOWY w komplecie kabel VGA, DVI i zasilanie
Azunia Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 kamosor co tak podglądasz, pisz coś, nie bój się, nikt cie nie pobije
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Bry i narqa bo na Poznań powoli lecę
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 :hi: bry Bry i narqa bo na Poznań powoli lecę siemka
Młodzik Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 :hi: bry Bry i narqa bo na Poznań powoli lecę siemka a ja idę sie kimnąć bo padam na twarz
Pepin Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Bry i narqa bo na Poznań powoli lecę No tak Vario musi być wszędzie .. zobaczcie opis pralki (VarioSoft ) http://www.domusfari.pl/product_info.php/cPath/22_37/products_id/409
kuredu Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Vario nie wiem czy w niedziele dam rade przyjechać wieć jakby co to zostaw Madasowi moje pałki negocjatorki :gwizdanie: a kaske Ci oddam jak sie spotkamy bo jade we wtorek do Lublina i chciałbym od razu zabrać dla brata
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 skonczylem prace na dzisiaj posiedze jeszcze troche i spadam do domciu... czy dzisiaj koledzy poeci beda na forum? bo nie wiem czy siedziec w domu czy pojsc do miasta
Madas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 skonczylem prace na dzisiaj posiedze jeszcze troche i spadam do domciu... czy dzisiaj koledzy poeci beda na forum? bo nie wiem czy siedziec w domu czy pojsc do miasta ja wieczorem jadę do Vario ale od ok 21 już będę do końca
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 odok 21 już będę do końca tzn? az nie padniesz czy az Cie zona z domu nie wyrzuci?
Rekomendowane odpowiedzi