Młodzik Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Dostałeś info ode mnie co do tablicy?? tak! mam: PAWEL KUREDU ADAS VARIO MUSASHI MADAS MLODZIK NIKE IVERSON jeśli coś sie nie zgadza to prosze napisać mi smsa bo ja już uciekam i już mnie tu nie będzie
Deszcz Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 No w końcu w domku, dzieki za spota jak zwykle miło było. Czekam na tą vodeczke, wiec decydowac się "raz raz", nie bać się
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Dostałeś info ode mnie co do tablicy?? tak! mam: PAWEL KUREDU ADAS VARIO MUSASHI MADAS MLODZIK NIKE IVERSON jeśli coś sie nie zgadza to prosze napisać mi smsa bo ja już uciekam i już mnie tu nie będzie jakiej tablicy -tajemnica :mysli: :hi: witam
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 na zlot robimy tablice z nickiem.... napisz do mlodego że też chcesz jeśli chcesz
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 czy ta a3 co wypluła motor jeszcze stoi :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 czy ta a3 co wypluła motor jeszcze stoi :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: już pojechała do domu :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 na zlot robimy tablice z nickiem.... napisz do mlodego że też chcesz jeśli chcesz a moge wiedzieć po ile za nią :mysli:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 na zlot robimy tablice z nickiem.... napisz do mlodego że też chcesz jeśli chcesz a moge wiedzieć po ile za nią :mysli: w granicach 20-25 zl
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 czy ta a3 co wypluła motor jeszcze stoi :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: już pojechała do domu :gwizdanie: chyba na lawecie do gs na złom :polew: [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 21:03_________________________________________________ na zlot robimy tablice z nickiem.... napisz do mlodego że też chcesz jeśli chcesz a moge wiedzieć po ile za nią :mysli: w granicach 20-25 zl o kużwa to biore a info na pw do młodego
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 adamo złóż swojej połowie najlepsze życzenia ode mnie
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 adamo złóż swojej połowie najlepsze życzenia ode mnie dziękuje serdecznie ...siedzi obok i czyta..... Ty również złoż życzenia szczere ode mnie
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 i ja juz wrocilem... dzieki za spota koledzy wentylek napisz mlodemu smsa bo moze juz go nie byc na kompie dzisiaj... [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 21:07_________________________________________________a tak w ogole to czesc bo sie nie przywitalem
wentyl Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 adamo złóż swojej połowie najlepsze życzenia ode mnie dziękuje serdecznie ...siedzi obok i czyta..... Ty również złoż życzenia szczere ode mnie moja zona az z zachwycona i dziekuje :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 numer masz w liście assistance Poznań którą Ci przesłałem ...
kuredu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dobrywieczór Adaś jak tam czekoladki :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dobrywieczór Adaś jak tam czekoladki :gwizdanie: podziękuj Pauli ....żona zachwycaona ....już pół zjadłem :kox:
nike21 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dobrywieczór Adaś jak tam czekoladki :gwizdanie: podziękuj Pauli ....żona zachwycaona ....już pół zjadłem :kox: zarlok
Rekomendowane odpowiedzi