Deszcz Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Pozazdrościłem Wam chłopaki i tez ubiegam się Klubowicza hehe zobaczymy co "góra" na to. Narazie mam nalot na profil...
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 witajta obywatele Maciek :>[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 10:22_________________________________________________ Pozazdrościłem Wam chłopaki i tez ubiegam się Klubowicza hehe zobaczymy co "góra" na to. Narazie mam nalot na profil... kazdy ma nalot na profil w takiej sytuacji...
Azunia Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Jak to długo trwa mniej wiecej Nikus? dwa góra trzy dni
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Jak to długo trwa mniej wiecej Nikus? glosowanie trwa 48 godzin...
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 gdzie daja wodke, gdzie??? ja tez chce :kox:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 gdzie daja wodke, gdzie??? ja tez chce :kox: wiedziałem ....uderz w stół a nożyczki się otworzą czy cos takiego
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 hehehe juz znalazlem gdzie daja wodke... :kox: i komu :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 hehehe juz znalazlem gdzie daja wodke... :kox: i komu :gwizdanie: :gwizdanie: fajnie bo chyba nam będą wode stawiać na zlocie :kox:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 hehehe juz znalazlem gdzie daja wodke... :kox: i komu :gwizdanie: :gwizdanie: fajnie bo chyba nam będą wode stawiać na zlocie :kox: musze przemyslec w tej sytuacji czy brac tyle swojego alkoholu...
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 hehehe juz znalazlem gdzie daja wodke... :kox: i komu :gwizdanie: :gwizdanie: fajnie bo chyba nam będą wode stawiać na zlocie :kox: musze przemyslec w tej sytuacji czy brac tyle swojego alkoholu... w tej sytuacji to nie bierzemy nic
Adas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 :gwizdanie: Oni tam zartuja :naughty: :decayed:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 :gwizdanie: Oni tam zartuja :naughty: :decayed: Ty się nie przejmuj od Ciebie kupią a my będziemy chlać
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 :gwizdanie: Oni tam zartuja :naughty: :decayed: Ty się nie przejmuj od Ciebie kupią a my będziemy chlać dokladnie :polew:
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 tylko w niedziele rano alkomaty w dłoń , a nie jak Szuder po pijaku wracał z Wisły hyhyhy
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 tylko w niedziele rano alkomaty w dłoń , a nie jak Szuder po pijaku wracał z Wisły hyhyhy apropos... ma ktos alkomat?
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 tylko w niedziele rano alkomaty w dłoń , a nie jak Szuder po pijaku wracał z Wisły hyhyhy ale jaki finał był tego powrotu ??
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ostatnio kumpla po imprezie, wysłałem rano na policję ,żeby się alkomatem zmierzył , to policja jeszcze go zj***ła , że to nie przychodnia buahahahahaha :polew: , lałem cały dzień z tego
Rekomendowane odpowiedzi