Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 cześć Madas , znasz madasa26 cześć słyszałem o tym kutafonie ale nie miałem okazji mu w pysk niestety dać przydalby sie mu lomot chodzą słuchy że nietykalny jest
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 slyszalem a slyszales jak sie pytalem czy dzwoniles do IC?
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 chodzą słuchy że nietykalny jest to tylko spekulacje... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 co tak ucichliście ja zbieram na B8 ale co zbierasz butelki czy puszki
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 co tak ucichliście ja zbieram na B8 ale co zbierasz butelki czy puszki makulature dostal pod choinke wozek dzieciecy specjalnie wyrezany do tego zadania
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ale co zbierasz butelki czy puszki pani domu , tina, mamo to ja , 1000 panoramicznych , ogólnie papier :polew:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ale co zbierasz butelki czy puszki pani domu , tina, mamo to ja , 1000 panoramicznych , ogólnie papier :polew: ciekawe czy kosze penetruje
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ale co zbierasz butelki czy puszki pani domu , tina, mamo to ja , 1000 panoramicznych , ogólnie papier :polew: :polew:
Piechol Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ale zmiany, fiu, fiu... :gwizdanie: zamieniles opony tyl na przod? skąd wiedziałeś? zupenie inna jazda teraz, 2 sekundy mniej do setki i pali 3 litry na 100km, mówi Wam to jest dopiero przydatny mod...
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 dzisiaj na obiad zupa pomidorowa z makaronem ..... zapraszam ale nie wiem czy starczy
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 dzisiaj na obiad zupa pomidorowa z makaronem ..... zapraszam ale nie wiem czy starczy o ktorej mam byc? jakas flaszka po obiedzie?
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 dzisiaj na obiad zupa pomidorowa z makaronem ..... zapraszam ale nie wiem czy starczy o ktorej mam byc? jakas flaszka po obiedzie? fflaszka kakao
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 fflaszka kakao to chyba dla Twojej Julki dla facetow ostatecznie moze byc piffko
kuredu Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a ja sie dziś stołuje na miescie, bo w domu(nie moim) nie ma warunków do gotowania
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a ja sie dziś stołuje na miescie, bo w domu(nie moim) nie ma warunków do gotowania ja sie codziennie stoluje na miescie glownie McDonald, Piccolo, Jokanta w browarze, Ahmed, bar Meteor na Kosmonautow :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 fflaszka kakao to chyba dla Twojej Julki dla facetow ostatecznie moze byc piffko mam pifko ale tylko jedno zostało...ale nie uzupełniam bo stoi miesiącami ....
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 fflaszka kakao to chyba dla Twojej Julki dla facetow ostatecznie moze byc piffko mam pifko ale tylko jedno zostało...ale nie uzupełniam bo stoi miesiącami .... no tak... Ty tylko powachasz i juz Ci sie w glowie kreci... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 fflaszka kakao to chyba dla Twojej Julki dla facetow ostatecznie moze byc piffko mam pifko ale tylko jedno zostało...ale nie uzupełniam bo stoi miesiącami .... no tak... Ty tylko powachasz i juz Ci sie w glowie kreci... :gwizdanie: cfaniak uważaj sobie
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 cfaniak uważaj sobie prawda w oczy kole nie?
Rekomendowane odpowiedzi