variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Haj chłopaki - z tymi LEDami nie przeginajcie, to moja niunia miała byc indywidualna, teraz ma Madas i Bart-S i to wystarczy bo jak wszycy będą mieli LEDy to ja wracam na zwykłe żółte hihih Madas widzę, że ucieło Ci 26 why????
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 cześć GLEBA ....ale fajnie jak wszyscy będą mieli .... 26 uciekło bo juz nieaktualne ...
Adas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Haj chłopaki - z tymi LEDami nie przeginajcie, to moja niunia miała byc indywidualna, teraz ma Madas i Bart-S i to wystarczy bo jak wszycy będą mieli LEDy to ja wracam na zwykłe żółte hihih Madas widzę, że ucieło Ci 26 why???? :naughty:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Madas i Bart-S i to wystarczy bo jak wszycy będą mieli LEDy to ja wracam na zwykłe żółte hihih Madas widzę, że ucieło Ci 26 why???? chcial 69 ale stwierdzil ze beda sie z niego smiali
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Madas no właśnie, że nie najwyżej walnę ultra fiolet ładniej widać koronkowe majteczki pod miniówką
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 idę na obiad ...i nie nabijać się tu a po obiedzie patelka do wylizania?
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 co tak ucichliście ja zbieram na B8 ale co zbierasz butelki czy puszki no nie, milczenie jest zlotem
kuredu Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 cześć GLEBA ....ale fajnie jak wszyscy będą mieli .... 26 uciekło bo juz nieaktualne ... a co skurczył Ci się do 13cm????
Piechol Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 cześć GLEBA ....ale fajnie jak wszyscy będą mieli .... 26 uciekło bo juz nieaktualne ... a co skurczył Ci się do 13cm???? :polew: :polew:
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a mówiłem nie nabijać się ....a tu jak na złość
Adas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a co myslicie o tym zeby na nastepnym spocie usiasc gdzies gdzie mozna zamowic jakas pizze ? ostatnio umieralem z glodu
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a co myslicie o tym zeby na nastepnym spocie usiasc gdzies gdzie mozna zamowic jakas pizze ? ostatnio umieralem z glodu nie widzę żadnego problemu i inni pewnie też nie
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Madas widzę, że ucieło Ci 26 why???? kara za gadulstwo
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a co myslicie o tym zeby na nastepnym spocie usiasc gdzies gdzie mozna zamowic jakas pizze ? ostatnio umieralem z glodu przeciez mozna siedziec gdzie siedzielismy, i tam zjesc
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi, wyłączyłem tempomat manetką i niestety objawy nie minęły, na 18 ASO, a co do przekładki silnika z Leona to tam chyba jest poprzeczny, nie ma różnicy co do spasowania ze skrzynią od wzdłużnie montowanego motoru ??
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Madas widzę, że ucieło Ci 26 why???? kara za gadulstwo dobra od dzisiaj robię sobie dwa dni przerwy na spotach.... ciekawe czy wytrzymam ...w środę rano napisze...
Musashi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Musashi, wyłączyłem tempomat manetką i niestety objawy nie minęły, na 18 ASO, a co do przekładki silnika z Leona to tam chyba jest poprzeczny, nie ma różnicy co do spasowania ze skrzynią od wzdłużnie montowanego motoru ?? wszystko pasuje, niemiecka praktycznosc i poznanska oszczednosc
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a co myslicie o tym zeby na nastepnym spocie usiasc gdzies gdzie mozna zamowic jakas pizze ? ostatnio umieralem z glodu tez jestem za... tylko jak wejdziemy do pizzerii to zajmiemy caly lokal
Rekomendowane odpowiedzi