Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 GoodWieczór Panowie - Kuredu współczucia co do LCDka cześć Vario ....jak w domu atmosferka :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 nie bede wyglaszac mojej uluboinej kwestii.... zdecydowanie zakup nowego, koszt samej matrycy to 1500 PLN.... i Musashi przemówił ludzkim głosem ... PS. Ma co dla mnie ?
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 W domu jako tako, za to ja się czuję jak bym z quada spadł - miałem dzisiaj robotę w śniegu dostałem nieźle w d... cały bark stłuczony i opuchnięty i plecy obolałe
Musashi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 nie bede wyglaszac mojej uluboinej kwestii.... zdecydowanie zakup nowego, koszt samej matrycy to 1500 PLN.... i Musashi przemówił ludzkim głosem ... PS. Ma co dla mnie ? aktualnie filtr kabinowy i oleju. olej jutro w IC jakies zakrecone te ludzie [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 23:18_________________________________________________ W domu jako tako, za to ja się czuję jak bym z quada spadł - miałem dzisiaj robotę w śniegu dostałem nieźle w d... cały bark stłuczony i opuchnięty i plecy obolałe
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Drobna naprawa maszyny, wymiana sprężyn gazowych w klapie, drobnostka, że klapa ważyła z 80 i na jednym barku ją dźwigałem i czasami na głowie, w końcu skapitulowałem i poprosiłem o pomoc wózek widłowy - inaczej nie ma opcji na wymianę przez jedną osobę - złamanie ręki lub odcięcie to podstawowe uszkodzenie ciała
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 to nie mogłeś posilić się od razu wózkiem
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Panowie zmykam do wanny wygrzać się i nasmarować Fastum, ciekawę czy zasnę bo boli jak cholera. pozdrówka i do jutra
variocustoms Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Wiesz, nie bardzo było jak, dopiero desperacja mnie zmusiła do głębszego przemyślenia sprawy z wózkiem
Musashi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Drobna naprawa maszyny, wymiana sprężyn gazowych w klapie, drobnostka, że klapa ważyła z 80 i na jednym barku ją dźwigałem i czasami na głowie, w końcu skapitulowałem i poprosiłem o pomoc wózek widłowy - inaczej nie ma opcji na wymianę przez jedną osobę - złamanie ręki lub odcięcie to podstawowe uszkodzenie ciała naprawiales góre lodową? [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 23:26_________________________________________________ Panowie zmykam do wanny wygrzać się i nasmarować Fastum, ciekawę czy zasnę bo boli jak cholera. pozdrówka i do jutra popros o masaz
Adas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ide spac bo o 4:40 wstaje do pracki :gwizdanie: baju
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ide spac bo o 4:40 wstaje do pracki :gwizdanie: baju boniu przecież to środek nocy
Musashi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ide spac bo o 4:40 wstaje do pracki :gwizdanie: baju boniu przecież to środek nocy o tej godz to ja spac czasami chodze [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 23:42_________________________________________________witam kolege z poludnia
PABLO Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ide spac bo o 4:40 wstaje do pracki :gwizdanie: baju boniu przecież to środek nocy o tej godz to ja spac czasami chodze Ja tak samo jak mam wolne od pracy Dobra panowie podziękował, do napisania
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Marcinek zostaliśmy sami [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 23:42_________________________________________________trzymka Pablo ....dzięki za pisanki
Musashi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Dobra panowie podziękował, do napisania a dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy na pogaduchy jutro i wogole
Madas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 a zapraszamy na pogaduchy jutro i wogole a Ty co tak rządzisz się w moim i Iverka wątku
Rekomendowane odpowiedzi