Młodzik Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 siemka szefie jak samopoczucie? :gwizdanie: kurde Ive, ty jak przywalisz z obrazkiem to na bacznosc staje, czlowiek oczywiscie :naughty: siemka zajefajnie :kox: wstałem 740 dospac nie mogles? :gwizdanie: :polew:
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue dzięki za spota poeci My teraz mykamy spać dobrej nocki żartujesz chyba zobacz która godzina
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 kto tak mówił, ja nic nie pamiętam a trzeźwy jeszcze byłem, a nawet o 2 w nocy jak już trzeźwy nie byłem to też wszystko pamiętam :gwizdanie: przecież Tetis mówiła że zaprasza wszystkich i że jak macie chęć możecie również wpaść a co miała powiedzieć??? kulturalna dziewczyna jest po prostu i jak była przy nas gadka że dziś macie spotkanko to nas też zaprosiła. :polew: a Wy co dzisiaj spierdyliliście mi z pod domu a bo jaki już stałem u Ciebie pod blokiem to sobie przypomniałem że Cie nie lubię i odjechaliśmy... :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 21:07_________________________________________________ Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue a bo walnełaby po schabowym i by każdy szczęsliwy był
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 a bo jaki już stałem u Ciebie pod blokiem to sobie przypomniałem że Cie nie lubię i odjechaliśmy... :gwizdanie: to tymbardziej powinniście wpaść i z kawy mnie ogołocić
Musashi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue dzięki za spota poeci My teraz mykamy spać dobrej nocki spać? nie macie lepszych pomysłów?
blind1 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 chetnie wpadl bym jutro na spota tylko troszke daleko teraz ;(
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Dziewczyna teraz pewnie zapasy w supermarkecie uzupełnia bo wszystko wyjedli :gwizdanie: zrobiła takie jedzenie że ciężko było dużo zjeść ...jakieś fondue dzięki za spota poeci My teraz mykamy spać dobrej nocki spac, jasne... :naughty:
Musashi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 witam kolegow co dobrego w szerokim świecie?
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 a bo jaki już stałem u Ciebie pod blokiem to sobie przypomniałem że Cie nie lubię i odjechaliśmy... :gwizdanie: to tymbardziej powinniście wpaść i z kawy mnie ogołocić a tak serio to ładnie się Twoja furmanka prezentuje jak jedzie z naprzeciwka
nike21 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 chetnie wpadl bym jutro na spota tylko troszke daleko teraz ;( wywialo Cie do rajchu? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 chetnie wpadl bym jutro na spota tylko troszke daleko teraz ;( wpadaj nie jest aż tak daleko
kuredu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 witam kolegow co dobrego w szerokim świecie? a co gazet nie czytasz????
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 a bo jaki już stałem u Ciebie pod blokiem to sobie przypomniałem że Cie nie lubię i odjechaliśmy... :gwizdanie: to tymbardziej powinniście wpaść i z kawy mnie ogołocić a tak serio to ładnie się Twoja furmanka prezentuje jak jedzie z naprzeciwka dzięki ...Twoja również i te ledy powalają
blind1 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 niestety robota ,nic ciekawego nie slychac dzis o 15 mialem koniec nic mi sie nie chce[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 21:15_________________________________________________adam heh nawet nie wiesz jak bardzo bym chcial,gdyby byl to berlin to luzio ja mam ok 800 km
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 niestety robota ,nic ciekawego nie slychac dzis o 15 mialem koniec nic mi sie nie chce[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 21:15_________________________________________________adam heh nawet nie wiesz jak bardzo bym chcial,gdyby byl to berlin to luzio ja mam ok 800 km wiem ale żal zawsze takich spoko ludzi ...ale do lipca jakoś minie
Madas Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 nike 12 lat temu i tak mi zostalo kurde już tyle tak siedzisz.... a masz plan wrócić ??
fantastic Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Musashi miał na myśli 7:40 po południu aaa co tam panowie słychać
Rekomendowane odpowiedzi