kuredu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Siema cześć Sławek pisałem do Ciebie na gg ale nie odpisujesz, może mam zły nr
kuredu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 na gg cichosza i na forum cichosza nie ma tu Madasa i nie ma Bartosza tu cicho i tam cicho fura brudna, nic nie ma nie ma tu ekipy z fajnego Poznania :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Siema cześć Sławek pisałem do Ciebie na gg ale nie odpisujesz, może mam zły nr Czesc Pewnie masz dobry numer, tylko w pracy nie mam gadulca Bede po godz 16 na gg
kuredu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Siema cześć Sławek pisałem do Ciebie na gg ale nie odpisujesz, może mam zły nr Czesc Pewnie masz dobry numer, tylko w pracy nie mam gadulca Bede po godz 16 na gg ale pisałem wczoraj o 23 jak jeszcze byłeś online na forum, ale jak wrócisz to sprawdz czy coś masz ode mnie jak tam zdjątka dla mnie :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 aaa wieczorem pisałeś..., nie było mnie na gg..., jestem jeszcze w trakcie przeprowadzki do swojego mieszkania i dużo rzeczy jest jeszcze w domu u rodziców (w tym mój komputer) Jak jestem wieczoami na Forum to na laptopie Angeli, gdzie nie zainstalowałem sobie jeszcze swojego numeru Bede po 16 urodziców to zobacze co mi tam naskrobałeś Fotki wyślę Ci na dniach
Pepin Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 spadam Dadaśku .. powienineś pisać spAdam
Ataga Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Cześć Chłopcy Zgodnie z obietnicami na zlocie już się "wpakowałam" na forum Teraz czekamy z Tetis na resztę żeńskiej grupy Vario - pogoń Madzię. Niech się loguję. Nick przecież już ma :tongue4:
kuredu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Cześć Chłopcy Zgodnie z obietnicami na zlocie już się "wpakowałam" na forum Teraz czekamy z Tetis na resztę żeńskiej grupy Vario - pogoń Madzię. Niech się loguję. Nick przecież już ma :tongue4: a powitać Panią
Musashi Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kto podgląda Ja... o Ty... [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 12:22_________________________________________________ Cześć Chłopcy Zgodnie z obietnicami na zlocie już się "wpakowałam" na forum Teraz czekamy z Tetis na resztę żeńskiej grupy Vario - pogoń Madzię. Niech się loguję. Nick przecież już ma :tongue4: witaj Agatko
kuredu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kto podgląda Ja... o Ty... :naughty o On
Musashi Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 kto podgląda Ja... o Ty... :naughty o On [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 12:31_________________________________________________Ataga chyba czyta proze od poczatku, BTW mozeby zrobic spis tresci
pet3r Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 BTW mozeby zrobic spis tresci wg mnie pomysł godny realizacji, tylko kto się tego podejmie
kuredu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ataga chyba czyta proze od poczatku, BTW mozeby zrobic spis tresci jęsli czyta od początku to do zobaczenia za pół roku Agata
Musashi Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 BTW mozeby zrobic spis tresci wg mnie pomysł godny realizacji, tylko kto się tego podejmie ja jestem pomyslodawca, szukam wykonawcy. jezeli moge cos zasugerowac, na miejscu wykonawcy poszukalbym podwykonawcy
Rekomendowane odpowiedzi