slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Tak spamujecie, że pewnie nawet nikt z Was nie zauważył, że spoty krakowskie przegoniliście
Iverson Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ooo widzę znowu laseczki bo dawno nic nie było , widziałeś gg :gwizdanie: nie ale żona mi mówiła .... Marcin z Mlodzikiem pozdrawiają Was serdecznie ...... oki , pozdrów Weronikę , Julcię i tych natrętów obok
Azunia Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Tak spamujecie, że pewnie nawet nikt z Was nie zauważył, że spoty krakowskie przegoniliście żartujesz [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 21:20_________________________________________________to się nazywa spam, chciałam powiedzieć poezja
Piechol Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Madas jest u Ciebie Marcin? spytaj się kiedy znajdzie dla mnie trochę czasu...
tetis Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 a tak dodatkowo...to wczoraj ogladaliśmy filmik z kamerki (niestety jeszcze nie zgrany ) i muszę wam powiedzieć,że jest co oglądać :nabijasie: :nabijasie:
Madas Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Madas jest u Ciebie Marcin? spytaj się kiedy znajdzie dla mnie trochę czasu... pyta o co kaman
Piechol Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 o mały szczegóły małego jutrzejszego wałka i wymiany drugiego kółka
Azunia Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 o i tu Azunie muszę pochwalić :good: bo tylu poetów co na Poznańskim to nie ma nigdzie a tak dodatkowo...to wczoraj ogladaliśmy filmik z kamerki (niestety jeszcze nie zgrany ) i muszę wam powiedzieć,że jest co oglądać :nabijasie: :nabijasie: już się doczekać nie mogę, ja zaraz wrzucę foty do "galerii"
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Miło tu u Was ale czas zmykac Pozdro dla wszystkich
Madas Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 o mały szczegóły małego jutrzejszego wałka i wymiany drugiego kółka da Ci znać ...rano się dogadacie :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 21:26_________________________________________________ Miło tu u Was ale czas zmykac Pozdro dla wszystkich trzymaj się Sławciu
Adas Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 nie wszyscy :naughty ooo... cześć Adas nie widziałam ciebie wczesniej bo sie ukrywam i wychodze w dobrych momentach :naughty:
Azunia Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Miło tu u Was ale czas zmykac Pozdro dla wszystkich dozobaczyska Sławek
Piechol Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 o mały szczegóły małego jutrzejszego wałka i wymiany drugiego kółka da Ci znać ...rano się dogadacie :gwizdanie: to tak długo dzisiaj tam będziecie balować? bo chciałem uzgodnić wersje zdarzeń i poszukać kilku świadków, bo jutro jadę złożyć to oświadczenie... :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 dobra ja spadam lulu bo rano do roboty :hi:
tetis Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 I ja dobranoc mówię wam czas odespać Bukowinę....
Rekomendowane odpowiedzi