variocustoms Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Właśnie się zastanawiam czy do Kalisza dam radę przejechać przez Pyzdry/ Gizałki/Chocz bo koleiny są, na Konin znacznie lepiej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Właśnie się zastanawiam czy do Kalisza dam radę przejechać przez Pyzdry/ Gizałki/Chocz bo koleiny są, na Konin znacznie lepiej jest. przez chocz nie jest najgorzej, sprobuj przejechac trase przez jarocin, odcinek na poziomie kornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dziękuję, ostatnio się tamtędy wybrałem i jazda 2.15 a przez Pyzdry 1.15. Co powiecie na to?? To mój następny zakup http://www.blitzpoland.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 juz myslalem o takiej zabawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Obsługuje TDI , początkowo chciałem HKS Camp2 ale nie obsługuje ONów a Blitz tak Ja zmykam do Poznania siemka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 a ja już mam wymienione poduchy pod motorem!! w końcu nic nie puka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 kurfa zablokowali mi forum w job buahaha ale mam neta z komórki hyhy , pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 kurfa zablokowali mi forum w job buahaha ale mam neta z komórki hyhy , pozdro To właź przez proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 szto tu taka cisza nastała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 dobranocki poogladali i spac poszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 no właśnie tak pomyslałem ..... kurcze chory jestem zaraziłeś mnie Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 no właśnie tak pomyslałem ..... kurcze chory jestem zaraziłeś mnie Marcin sory ze odpisalem gg i zarazilem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 myśle że to szybciej dlatego że codziennie przejeżdżam koło Ciebie.....następnym razem jakieś konfitury Ci podrzuce jak będziesz chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 myśle że to szybciej dlatego że codziennie przejeżdżam koło Ciebie.....następnym razem jakieś konfitury Ci podrzuce jak będziesz chory miewasz tego typu specyfiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 jeszcze w zeszłym roku tak lecz teraz to mojej mamie się juz nie chce mimo że jest na emeryturze....kiedyś robiła bo było nas pięcioro a teraz porozjeżdżały się dzieci i finito....mama to super babka ale jako matematyczka ponoć była wrednawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 jeszcze w zeszłym roku tak lecz teraz to mojej mamie się juz nie chce mimo że jest na emeryturze....kiedyś robiła bo było nas pięcioro a teraz porozjeżdżały się dzieci i finito....mama to super babka ale jako matematyczka ponoć była wrednawa hehe, pewnie dla podopiecznych to tak trzeba. dzieci w szkole sa wredne, wiec trzeba nadawac na ich falach, inaczej zjedza zywcem [br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 00:05_________________________________________________aufstehen dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Allo allo, ja też jestem podziębiony, chyba coś w powietrzu nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Allo allo, ja też jestem podziębiony, chyba coś w powietrzu nie tak wszystkich zarazilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Widocznie nie tylko jedną osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Widocznie nie tylko jedną osobę jakaz jest potega moich wirusow. a jaka specificznosc. programy antywirusowe nie daly rady, a moje wiry zadzialaly a i to nie na kompy :sarcastic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi