Madas Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 witam wszystkich po ciężkim dniu pracy..... wymieniłem dzisiaj żarniki xenonów oj ciężki to chleb sam się poddałem i na warsztat :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 15:40_________________________________________________a co tu cisza taka od ostatnij mojej wizyty :gwizdanie: idę zaraz na mecz do sąsiadów zaprosili na piwko nie można odmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 a gdzie gracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 witam rzeczywiscie nic sie tu nie dzieje, ja niestety ale nie mam w ostanich dniach czasu dla siebie ni mowiac nic o formu, przez jakis czas moge byc niedostepny. pozdro 4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 witam rzeczywiscie nic sie tu nie dzieje, ja niestety ale nie mam w ostanich dniach czasu dla siebie ni mowiac nic o formu, przez jakis czas moge byc niedostepny. pozdro 4all zapierdal zapierdalem ale na spocie się pojawisz 16 co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 hello!! to chyba jak każdy , święta idą trzeba siano na prezenty zbierać . Ktoś chętny na spotkanko w piątek-z Musashim myślimy gdzieś się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jestem za, a co powiecie na sobotę w Post Dali?? tam jest super imprezownia, dużo "nice looking girls" chociaż ja idę z moją żoną to zapraszam na piwko [br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 10:02_________________________________________________Dzisiaj wrzucę fotki mojego TEIN'a, już jest w Kaliszu, o 14 owinienem otwierać paczkę, jutro montaż ok 8 rano, powoli czuję napływ adrenaliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 post dali hmm?? mozna na jakies bro wpasc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dokładnie, albo RedBull + wkładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jestem za, a co powiecie na sobotę w Post Dali?? dobry wszem dobrym ludziom niestety w sobote w poludnie, po robocie wybywam z P-nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dużo tracisz Musashi, w Kaliszu nie ma chyba takich imprezek i niuniek [br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 12:07_________________________________________________Chciałem powiedzieć, że najładniejsze kaliszanki są w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dużo tracisz Musashi, w Kaliszu nie ma chyba takich imprezek i niuniek [br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 12:07_________________________________________________Chciałem powiedzieć, że najładniejsze kaliszanki są w Poznaniu hehe, a ja nie do kalisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 witanko młodzeiży co to za dyskusje i umawianki hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 jak w postach powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 no widze widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 i jak ksenony? jak chorobka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Myślałem, że do Kalisza, w takim razie nie wnikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 i jak ksenony? jak chorobka? xenony ok swiecą jak głupie a choroba no dzisiaj na mecz ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 kolejorz hej , i jak tam z tym piątkiem!!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 właśnie szykuje się do meczu szaliczek koszulka gardło [br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 15:30_________________________________________________bilet 100 pln [br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 15:30_________________________________________________idziemy gdzieś ? czy na kawe wpadacie ja tam się dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 nie no raczej gdzieś posiedzieć tylko ja autem bo nie chce mi się tluc busem, najlepiej nie centrum bo tam to masakra , może jakieś centrum handlowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi