Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nikuś:a my ciagle pijemy... :kox:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:59_________________________________________________to ktos tu jeszcze zostaje czy wszyscy ida spac? :cool1: :gwizdanie: :naughty:

ja siedze i pije :>

Paweł to gdzie sie widzimy????

bo my z Nikusiem balety zaczynamy...Plaza??

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i co tam chłopaki :naughty:

Opublikowano

miałem wstac zegarek przestawić i co ? - było jak zwykle :decayed: teraz jetsem godzine spóźniony

Opublikowano

chłopaki siedzą do 3 w nocy a później nawet nie chce im sie wstać żeby po uprawiać trochę poetyki

Opublikowano

miałem wstac zegarek przestawić i co ? - było jak zwykle :decayed: teraz jetsem godzine spóźniony

a mnie moje sprzęty zaskoczyły i same sobie time'a ustawiły , ot yntelygentne bestie
Opublikowano

a mnie moje sprzęty zaskoczyły i same sobie time'a ustawiły , ot yntelygentne bestie

IVE ja mam zegartek na korbke jeszcze ,,,,,, chyba już pora zmienić na jakiś elektroniczny taki amerykański :decayed:

Opublikowano

IVE ja mam zegartek na korbke jeszcze ,,,,,, chyba już pora zmienić na jakiś elektroniczny taki amerykański :decayed:

retro jest w modzie nie zmieniaj :good::decayed:
Opublikowano

dzien dorby :hi:

ych sie kubicy zachcialo wyprzedzac :disgust:

Opublikowano
:siema: no właśnie atak było by podium jak mówiłem wczoraj :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 10:11_________________________________________________dobra paniska letem na obiadek do teściowej dzisiaj , i do nara o 16, mam nadzieje ze padac nie bedzie :mysli: :mysli: :notworthy:
Opublikowano

dobra paniska letem na obiadek do teściowej dzisiaj , i do nara o 16, mam nadzieje ze padac nie bedzie :mysli: :mysli: :notworthy

trzymaj sie :notworthy:

Opublikowano

ludziska, a byliście w tym nowym centrum handlowym? bo się zastanawiam czy się nie przejechać dziś :mysli:

Opublikowano

ludziska, a byliście w tym nowym centrum handlowym? bo się zastanawiam czy się nie przejechać dziś :mysli:

ja na twoim miejscu bym odpuścił bo to jest pierwszy weekend po otwarciu więc ogólnie może być tam niezły kocioł :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 11:04_________________________________________________witaj malutka:) :hi:

Opublikowano

no pewnie tak, najwyżej zaraz wrócę jak będzie dużo wiary :decayed:

Opublikowano

no to życzę powodzenia :good:

Opublikowano

no to życzę powodzenia :good:

szyderca :tongue4: