lukaszr Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Lukaszr możesz :gwizdanie: Oczywiście zgłosisz stworzoną bazę danych osobowych do GIODO ? P.S. A w jakim celu zbierasz daty urodzin ? Na urodziny będą RS4 ?
Pepin Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 kurfa znów mnie milicja jebła na 50/90 , 4pkt i 100zł , ja jebie a juz w domu prawie byłem , 400m :wallbash: , uwzięli się na mnie czy co :wallbash: a nie wspomniales ze masz kolegow w A4 klub ? ,żeby mnie zamknęli :gwizdanie: Ive , Twoja laska z TV tez została właśnie zatrzymana przez miśków .. wiec włącz tvn i oglądaj Żmudkę
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Lukaszr możesz :gwizdanie: Oczywiście zgłosisz stworzoną bazę danych osobowych do GIODO ? P.S. A w jakim celu zbierasz daty urodzin ? Na urodziny będą RS4 ? w celach a nie nie mogiem powiedzieć
Bart-S Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Bart-S wreszcie pierwszy raz sie odezwales :naughty: Że niby dziś tak?
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Bart-S wreszcie pierwszy raz sie odezwales :naughty: Że niby dziś tak? no tak, na spocie
Musashi Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 dobry wieczor, jest tu kto ? of kors ze jest tak tylko pytalem kocy nie zabrales a miales ? koce mam zawsze z soba, na wszelki wypadek
Iverson Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Chyba jakaś plaga jest na forum - co chwilę czytam, że kogoś zatrzymali. Dziwne, przekroczyłeś o tyle, a tylko 4 pkt i 100 zł - ładny rabat dostałeś chyba dają mniej ,żebym już przestał gadac do nich , bo nawijam zawsze jak j**nięty , że chciałbym w policji pracować i takie tam hahaha , że non stop poza domem , dobra gadka to podstawa , pkt było 6 i 400zł , ale się udało , ale to 2 mandaty w tydzień :wallbash:
Pepin Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Lukaszr możesz :gwizdanie: Oczywiście zgłosisz stworzoną bazę danych osobowych do GIODO ? P.S. A w jakim celu zbierasz daty urodzin ? Na urodziny będą RS4 ? w celach a nie nie mogiem powiedzieć Madas, Ci ze 100licy to płacą podwójnie a jak pomarańczowo-zółty to juz w EURO trza kasować .. bo Ci przy władzy to jaki przetarg zawsze wygrają
Bart-S Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Ive masz na pocieszenie Bart-S wreszcie pierwszy raz sie odezwales :naughty: Że niby dziś tak? no tak, na spocie Adaś no co Ty, przecież gadałem jak najęty
Pepin Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Bart-S wreszcie pierwszy raz sie odezwales :naughty: Że niby dziś tak? no tak, na spocie Ty a to on był dzisiaj na spocie ?
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 w celach a nie nie mogiem powiedzieć Uchyl rąbka tajemnicy
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 dobry wieczor, jest tu kto ? of kors ze jest tak tylko pytalem kocy nie zabrales a miales ? koce mam zawsze z soba, na wszelki wypadek to czemu Mi nie dales :decayed: nie wiesz ze ja zapominam o tym ? :decayed: * ale cytaty zagnieżdżone - gdzie jest moderator poznański ?
Musashi Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 kurfa znów mnie milicja jebła na 50/90 , 4pkt i 100zł , ja jebie a juz w domu prawie byłem , 400m :wallbash: , uwzięli się na mnie czy co :wallbash: wspolczuje
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 w celach a nie nie mogiem powiedzieć Uchyl rąbka tajemnicy no dobra .... coś z wróżbami i fusami :gwizdanie: podaj datę postawie Ci pasjans i będziesz wiedział co przez najbliższe kilka lat Cię czeka
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Bart-S wreszcie pierwszy raz sie odezwales :naughty: Że niby dziś tak? no tak, na spocie Ty a to on był dzisiaj na spocie ? :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 no dobra .... coś z wróżbami i fusami :gwizdanie: podaj datę postawie Ci pasjans i będziesz wiedział co przez najbliższe kilka lat Cię czeka Nie lubię wróżb i nie robiłem/robię/nie będę robić
Wihajster Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 no dobra .... coś z wróżbami i fusami :gwizdanie: podaj datę postawie Ci pasjans i będziesz wiedział co przez najbliższe kilka lat Cię czeka Nie lubię wróżb i nie robiłem/robię/nie będę robić zamknij sie i zamilcz ...jeszcze chce pojezdzic troche tym autam
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 * ale cytaty zagnieżdżone - gdzie jest moderator poznański ? jakies problemy ? gdzie jest Madas, Nasz cwaniak
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 no dobra .... coś z wróżbami i fusami :gwizdanie: podaj datę postawie Ci pasjans i będziesz wiedział co przez najbliższe kilka lat Cię czeka Nie lubię wróżb i nie robiłem/robię/nie będę robić to nie będziesz wiedział co Cię czeka ..... :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 no dobra .... coś z wróżbami i fusami :gwizdanie: podaj datę postawie Ci pasjans i będziesz wiedział co przez najbliższe kilka lat Cię czeka Nie lubię wróżb i nie robiłem/robię/nie będę robić to zależy co by ci wróżyć
Rekomendowane odpowiedzi