kuredu Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra
wentyl Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 CAŁA WIELKOPOLSKA PIJE KAKAO :good: :good: :good: i tak trzymac
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra masakra :polew: Adas ja mam jedno w lodówie wpadaj
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra tylko ze akurat wodke mam, ale piwa mi brakuje w domu :decayed:
Musashi Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 no dobra .... coś z wróżbami i fusami :gwizdanie: podaj datę postawie Ci pasjans i będziesz wiedział co przez najbliższe kilka lat Cię czeka Nie lubię wróżb i nie robiłem/robię/nie będę robić zamknij sie i zamilcz ...jeszcze chce pojezdzic troche tym autam
Pepin Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra normalnie ręce i cycki opadają ...
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra normalnie ręce i cycki opadają ... ale kogo cycki ? :naughty:
wentyl Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra normalnie ręce i cycki opadają ... PEPIN GG
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra masakra :polew: Adas ja mam jedno w lodówie wpadaj :mysli: ale na nogach mam isc ?
Musashi Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra wie co sprzedaje... wode jako wódę, więc nie ma
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra normalnie ręce i cycki opadają ... PEPIN GG nie poprawiaj go, jak cycki to cycki
Madas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra masakra :polew: Adas ja mam jedno w lodówie wpadaj :mysli: ale na nogach mam isc ? rowerem możesz jak posiadasz
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 w Bukowinie nie mogłem na niego patrzeć a normalnie możesz? Jak jest umyty i na 18" to jak najbardziej Mówimy o moim aucie
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 w Bukowinie nie mogłem na niego patrzeć a normalnie możesz? Jak jest umyty i na 18" to jak najbardziej Mówimy o moim aucie :polew: :polew: :polew: :polew:
Pepin Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra masakra :polew: Adas ja mam jedno w lodówie wpadaj :mysli: ale na nogach mam isc ? No Pan Bóg stworzył człowieka coby na czworakach chodził lub na tylnych kończynach, precz z kulasami przednionapędowymi
Adas Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 cholera wiedzialem ze kupilem sobie za malo piwo na wieczor żeby koleś co wódką handluje nie miał w domu zapasów to normalnie masakra masakra :polew: Adas ja mam jedno w lodówie wpadaj :mysli: ale na nogach mam isc ? rowerem możesz jak posiadasz nie posiadam
Rekomendowane odpowiedzi