nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no ja juz tez jestem mialem mala kontrole wojewodzkiej Fabia Cie zgarnela? parowy jedne... tak Fabia zatrzymali mnie dla sprawdzenia dokumentow bo mowili ze duzo A4 ginie i maja teraz sprawdzac wszystkie ja jestem za bardzo to pochwalam choćby mieli mnie codziennie zatrzymywać :good: jakbys codziennie tracil pol godziny na rytke to bys zmienil zdanie...
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no ja juz tez jestem mialem mala kontrole wojewodzkiej Fabia Cie zgarnela? parowy jedne... tak Fabia zatrzymali mnie dla sprawdzenia dokumentow bo mowili ze duzo A4 ginie i maja teraz sprawdzac wszystkie uwazam, ze bardzo dobrze ze kontroluja
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry wieczór wszystkim :hi: witaj Sławcio
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no ja juz tez jestem mialem mala kontrole wojewodzkiej Fabia Cie zgarnela? parowy jedne... tak Fabia zatrzymali mnie dla sprawdzenia dokumentow bo mowili ze duzo A4 ginie i maja teraz sprawdzac wszystkie uwazam, ze bardzo dobrze ze kontroluja Ty tez? BTW kolega ma dwieścieszóstke do zVAGowania i prosil zebym sie zapytal ile wezmiesz... :polew:
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jakbys codziennie tracil pol godziny na rytke to bys zmienil zdanie... gdyby tobie zwineli A4, to bys nie marudził
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry wieczór wszystkim :hi: dobry wieczor panu
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 BTW kolega ma dwieścieszóstke do zVAGowania i prosil zebym sie zapytal ile wezmiesz... :polew: moge zvagowac
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja zawsze popierałem takie akcje policji .... nawet przed wydarzeniem Marcina ....
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jakbys codziennie tracil pol godziny na rytke to bys zmienil zdanie... gdyby tobie zwineli A4, to bys nie marudził ja bym sie cieszyl bo mam casco na wiecej niz dalem
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Siemasz szefie no przecież już sie witaliśmy
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 BTW kolega ma dwieścieszóstke do zVAGowania i prosil zebym sie zapytal ile wezmiesz... :polew: moge zvagowac zartuje przeciez... drocze sie ale ten sam kolega mowil zebys na spoty peżota przyjezdzal :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:29_________________________________________________ Siemasz szefie no przecież już sie witaliśmy :polew:
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry wieczór wszystkim :hi: Siemasz Sławeq porcelana pierwsza klasa [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:30_________________________________________________ Siemasz szefie no przecież już sie witaliśmy :polew:
slaweq Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobry wieczór wszystkim :hi: dobry wieczor panu Bez przesady Na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze :polew:
Rekomendowane odpowiedzi