nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Michas? dawno tego nie slyszalem :gwizdanie: A może Misio to slysze czesciej od mamy
Ataga Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Michas? dawno tego nie slyszalem :gwizdanie: A może Misio to slysze czesciej od mamy Często słyszę jak mamusie na Michałków wołają Misio bez względu na wiek synusiów
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Panie i Panowie , jest zamysł aby rozruszać spoty w Kaliszu, kiedyś były ale niestety z braku chętnych , coraz rzadziej i w mniejszym gronie się odbywaly,aż w końcu upadły więc apel do WAS pomożecie na reaktywację spotów Kalisz-Ostrów ??
Madas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Panie i Panowie , jest zamysł aby rozruszać spoty w Kaliszu, kiedyś były ale niestety z braku chętnych , coraz rzadziej i w mniejszym gronie się odbywaly,aż w końcu upadły więc apel do WAS pomożecie na reaktywację spotów Kalisz-Ostrów ?? POMOŻEMY :good:
nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Michas? dawno tego nie slyszalem :gwizdanie: A może Misio to slysze czesciej od mamy Często słyszę jak mamusie na Michałków wołają Misio bez względu na wiek synusiów masz calkowita racje do jutra jakoś mnie muli do jutra Patryk Panie i Panowie , jest zamysł aby rozruszać spoty w Kaliszu, kiedyś były ale niestety z braku chętnych , coraz rzadziej i w mniejszym gronie się odbywaly,aż w końcu upadły więc apel do WAS pomożecie na reaktywację spotów Kalisz-Ostrów ?? a to mamy zaczac przyjezdzac do Kalisza?
wentyl Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 sie zawadiaki znalezli... zaraz was bracholem postraszy i zobaczycie :gwizdanie: :gwizdanie: on tylko sie bratem zasłania :polew:
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nikuś TAK trzeba przyjeźdżać , a jak inaczej , na forum , to samo się rozrusza :gwizdanie:
Ataga Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Bartek, co tam u Klaudii?? Marysia coś tam z nią SMS-owała.
wentyl Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nikuś TAK trzeba przyjeźdżać , a jak inaczej , na forum , to samo się rozrusza :gwizdanie: no problem kolego da sie chyba zrobić :good: :good:
Madas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nikuś TAK trzeba przyjeźdżać , a jak inaczej , na forum , to samo się rozrusza :gwizdanie: ja będę czasem wpadał .... na bank i namówię kilka osób
nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nikuś TAK trzeba przyjeźdżać , a jak inaczej , na forum , to samo się rozrusza :gwizdanie: a ilu tam Was jest? bo ja znam tylko Ciebie, pet3ra, Yelo i Azunie
Madas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nikuś TAK trzeba przyjeźdżać , a jak inaczej , na forum , to samo się rozrusza :gwizdanie: no problem kolego da sie chyba zrobić :good: :good: Wentylek ..... mówiłem Ci że jesteś mega gość jeśli nie to mówię - JESTEŚ MEGA GOŚĆ :good:
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a ilu tam Was jest? bo ja znam tylko Ciebie, pet3ra, Yelo i Azunie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search
Madas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a ilu tam Was jest? bo ja znam tylko Ciebie, pet3ra, Yelo i Azunie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search trochę chłopa tam w Kaliszu jest
kuredu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ive na mnie możesz liczyć, nie przyjadę na pewno
nike21 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a ilu tam Was jest? bo ja znam tylko Ciebie, pet3ra, Yelo i Azunie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search a ilu z nich jest aktywnych? [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:10_________________________________________________ Ive na mnie możesz liczyć, nie przyjadę na pewno my tez na Ciebie (nie)liczylismy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ive na mnie możesz liczyć, nie przyjadę na pewno jesteś głupszy niż ustawa przewiduje
Iverson Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ive na mnie możesz liczyć, nie przyjadę na pewno Ty nie musisz , ważne ,że Paula będzie
Rekomendowane odpowiedzi