Gość Trzeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Mieszkam w hotelu ibis nie daleko MTP ale jaka to ulica to nie pamiętam mogą być gokarty , krakus was zleje i wróci do domu zobaczymy jaki będzie odzew do jutra, może u mnie w firmie coś się zdecyduje to się podłączymy jakby było mało nas - a Ty masz tu jakie autko ? w razie co to możemy też podjechać na gokarty w ciemno, bez rezerwacji i jak będą wolne to pobrykamy Jadę swoim paściem mam nadzieję że nie połamię wcześniej moich 19` w Łodzi
Piechol Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jadę swoim paściem mam nadzieję że nie połamię wcześniej moich 19` w Łodzi w Poznaniu też będzie zapewne kilka okazji
Pepin Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jadę swoim paściem mam nadzieję że nie połamię wcześniej moich 19` w Łodzi Trzeniu, a w tym hotelu masz parking dla paźdzocha ? telefon masz jakbyś się zgubił w Poznaniu to dzwoń [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 21:46_________________________________________________ Jadę swoim paściem mam nadzieję że nie połamię wcześniej moich 19` w Łodzi w Poznaniu też będzie zapewne kilka okazji dziur Ci u nas dostatek .. a i torowisko może nagle worosnąć przed 35-profilowym kółkiem z nienacka
Patrykbor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Guten Abend yo M]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 21:53[/size]_________________________________________________ pozdro z Lublina witka
Pepin Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 pozdro z Lublina Wy jeszcze od świąyt tam zimujecie ? bo na noc zapowiedzieli -1
kuredu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 pozdro z Lublina Wy jeszcze od świąyt tam zimujecie ? bo na noc zapowiedzieli -1 no co Ty w interesach przyjechałem na dzień i jutro wracam, po drodze tylko na obiadek do mamy zajadę i hejka na Poznań
Pepin Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no co Ty w interesach przyjechałem na dzień i jutro wracam, po drodze tylko na obiadek do mamy zajadę i hejka na Poznań to jedź ostrożnie .. co nie znaczy powoli ... a kobitę sama na pastwę samców z Wlkp zostawiłeś ?
kuredu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no co Ty w interesach przyjechałem na dzień i jutro wracam, po drodze tylko na obiadek do mamy zajadę i hejka na Poznań to jedź ostrożnie .. co nie znaczy powoli ... a kobitę sama na pastwę samców z Wlkp zostawiłeś ? sama sama urzęduje, ale dobrze zabarykadowana więc samce się nie przebiją
fantastic Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Guten Abend zjedz ość :decayed: zec ojś
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Haj ludki, dopero wróciłem ze szpitala i z pracy bo znowu awaria na H&M była.[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2009, 23:36_________________________________________________Aż przykro się patrzy jak nikogo nie ma i nie ma z kim pogadać Dobranotz
wentyl Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 siemka z rana wszystkim ja po pracy i trzeba troche sie zdrzemnąć :hi:
Rekomendowane odpowiedzi