Iverson Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ...ja przecież jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a gdzie w sensie czy w kaliszu czy w TBG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dziś Kalisz jutro ok 12.00 ruszam do Tbg , od pon. prawdopodobnie będę w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ale po co ten spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ale po co ten spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dziś Kalisz jutro ok 12.00 ruszam do Tbg , od pon. prawdopodobnie będę w Poznaniu ooo to fajnie w końcu gdzie się wyskoczy wpólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ale po co ten spam też tak mówię :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no i to mi się podoba - zero spamu i tak ma zostać bo jak nie to wyciągnę z tego konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Siema oglądacie meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 i co tam chlopaki? [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 20:44_________________________________________________ Siema oglądacie meczyk zostalem zmuszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ja jestem za tym ,żeby ten wątek zamknąć na rok a ,że mam nadaną mi przez górę sposobną władzę , dekretem sporządzonym po demokratycznym głosowaniu , skłaniam się ku tej sugestii z początku zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ja jestem za tym ,żeby ten wątek zamknąć na rok a ,że mam nadaną mi przez górę sposobną władzę , dekretem sporządzonym po demokratycznym głosowaniu , skłaniam się ku tej sugestii z początku zdania popieram - głupie pisanie do niczego nie prowadzi a później jak się czegoś szuka to nie wiadomo gdzie tego szukać bo samych przywitań 2 strony - trzeba wprowadzić limit 2 posty na poznańskich i 1 na ogólnopolskich na dzień, Ive nie musisz dziękować że nadałem Ci taką władzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ja jestem za tym ,żeby ten wątek zamknąć na rok a ,że mam nadaną mi przez górę sposobną władzę , dekretem sporządzonym po demokratycznym głosowaniu , skłaniam się ku tej sugestii z początku zdania to sie powypisują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ja jestem za tym ,żeby ten wątek zamknąć na rok a ,że mam nadaną mi przez górę sposobną władzę , dekretem sporządzonym po demokratycznym głosowaniu , skłaniam się ku tej sugestii z początku zdania Ty sie puknij w ep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dodatkowo każdy post powinien być wysyłany do mnie na PW celem akceptacji przed publikacją na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dodatkowo każdy post powinien być wysyłany do mnie na PW celem akceptacji przed publikacją na forum :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dodatkowo każdy post powinien być wysyłany do mnie na PW celem akceptacji przed publikacją na forum buahahahahaha :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ja jestem za tym ,żeby ten wątek zamknąć na rok a ,że mam nadaną mi przez górę sposobną władzę , dekretem sporządzonym po demokratycznym głosowaniu , skłaniam się ku tej sugestii z początku zdania Ty sie puknij w ep i po ten post [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 20:52_________________________________________________Panowie tu nie ma nic do śmiacia[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 20:52_________________________________________________zrobie z Wami porządek bo Sodoma i Gomora na tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 bossie Kuredu , to może ja zrobię porządek ,a Ty bossie sobie kakało zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi