Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja 275 z Wrocka do Opola 14 lat temu 245 to prędkość spacerowa spacerowa na hetmańskiej
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja 275 z Wrocka do Opola 14 lat temu 245 to prędkość spacerowa tyle to jak na smyku zapierdzialelam ponad 20 lat temu :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to coś znaczy ja moją tylko best friend'owi na chwilę + jednorazowo madas w KC
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja 275 z Wrocka do Opola 14 lat temu 245 to prędkość spacerowa spacerowa na hetmańskiej ja mam taką na naramowickiej na łuku :gwizdanie:
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to coś znaczy ja moją tylko best friend'owi na chwilę + jednorazowo madas w KC no zgadza się ... jestem testerem i potem na gokartach mi przez to nie idzie
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to coś znaczy ja moją tylko best friend'owi na chwilę + jednorazowo madas w KC no zgadza się ... jestem testerem i potem na gokartach mi przez to nie idzie a mi za to poszlo... jednak przyslowie prawdziwe ze czym skorupka za mlodu... :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to coś znaczy ja moją tylko best friend'owi na chwilę + jednorazowo madas w KC no zgadza się ... jestem testerem i potem na gokartach mi przez to nie idzie a mi za to poszlo... jednak przyslowie prawdziwe ze czym skorupka za mlodu... :gwizdanie: tych kuredu wyprzedza
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to coś znaczy ja moją tylko best friend'owi na chwilę + jednorazowo madas w KC no zgadza się ... jestem testerem i potem na gokartach mi przez to nie idzie a mi za to poszlo... jednak przyslowie prawdziwe ze czym skorupka za mlodu... :gwizdanie: tych kuredu wyprzedza przyjdzie kryska na matyska
Madas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobra spadam bo rano wstaje ... dzięki za miły wieczorek
nike21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobra spadam bo rano wstaje ... dzięki za miły wieczorek baj baj
Rekomendowane odpowiedzi