Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 kurde szkoda że mnie jutro nie będzie
nike21 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 siemasz Fila jak tam Ilonka donosi mi drinki to sie nazywa wychowanie :gwizdanie: Facet !!! Wiesz co mówisz ?????? Nie znam Ilony ale jak widze to Ona wychowuje Ciebie :polew: jak na moje to oni sie wzajemnie tresują i sprawdzają kto pierwszy pęknie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak narazie Ilona ma juz dosyc mojego siedzenia na forum... ale udaje ze jeszcze nie :polew:
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 kurde szkoda że mnie jutro nie będzie a co jest jutro bo nie czytam wstecz?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 siemasz Fila jak tam Ilonka donosi mi drinki to sie nazywa wychowanie :gwizdanie: Facet !!! Wiesz co mówisz ?????? Nie znam Ilony ale jak widze to Ona wychowuje Ciebie :polew: jak na moje to oni sie wzajemnie tresują i sprawdzają kto pierwszy pęknie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak narazie Ilona ma juz dosyc mojego siedzenia na forum... ale udaje ze jeszcze nie :polew: coś bym Ci na ten temat powiedziała....
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 no to daj jej 2 dychy i św spokój :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 siemasz Fila jak tam Ilonka donosi mi drinki to sie nazywa wychowanie :gwizdanie: Facet !!! Wiesz co mówisz ?????? Nie znam Ilony ale jak widze to Ona wychowuje Ciebie :polew: jak na moje to oni sie wzajemnie tresują i sprawdzają kto pierwszy pęknie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak narazie Ilona ma juz dosyc mojego siedzenia na forum... ale udaje ze jeszcze nie :polew: coś bym Ci na ten temat powiedziała.... mow
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 siemasz Fila jak tam Ilonka donosi mi drinki to sie nazywa wychowanie :gwizdanie: Facet !!! Wiesz co mówisz ?????? Nie znam Ilony ale jak widze to Ona wychowuje Ciebie :polew: jak na moje to oni sie wzajemnie tresują i sprawdzają kto pierwszy pęknie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak narazie Ilona ma juz dosyc mojego siedzenia na forum... ale udaje ze jeszcze nie :polew: coś bym Ci na ten temat powiedziała.... nie krępuj sie
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Piechol to z nia na zlocie będziesz :polew:
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Piechol to z nia na zlocie będziesz :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czy to Twój ideał????? :polew: :polew: :polew: :polew:
kamosor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jeszcze raz informuje gra może odbyc sie tylko jak będzie ładna pogoda, bo bedziemy grać na dworze, na trawie. Jest to nasz teren, na naszej działce w Czapurach 5,5 km od ul. Hetmańskiej w stronę Starołęki. Mój telefon 784399925 za osiedlem dzikim sa fajne tereny na grilla Dziś jeździliśmy właśnie za dzikim Jepem ze znajomym , same błoto ale była jazda ,a potem mycie auta na 2 węże
nike21 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Piechol to z nia na zlocie będziesz :polew: z Adasiem Ci sie nie pomylilo? :polew: :polew:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Piechol to z nia na zlocie będziesz :polew: z Adasiem Ci sie nie pomylilo? :polew: :polew: :polew: :polew:
Piechol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Piechol to z nia na zlocie będziesz :polew: nie, ale może Adaś skorzysta... [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 00:04_________________________________________________ Piechol to z nia na zlocie będziesz :polew: z Adasiem Ci sie nie pomylilo? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jeszcze raz informuje gra może odbyc sie tylko jak będzie ładna pogoda, bo bedziemy grać na dworze, na trawie. Jest to nasz teren, na naszej działce w Czapurach 5,5 km od ul. Hetmańskiej w stronę Starołęki. Mój telefon 784399925 za osiedlem dzikim sa fajne tereny na grilla Dziś jeździliśmy właśnie za dzikim Jepem ze znajomym , same błoto ale była jazda ,a potem mycie auta na 2 węże przy okazji Ci pokaze gdzie kumpel patrolem podjechal to nie uwierzysz :gwizdanie:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Piechol to z nia na zlocie będziesz :polew: nie, ale może Adaś skorzysta... ja nie .. ten drugi bankowo tak :polew:
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 napiszcie do Adasa ze mamy laske dla niego :polew:
Piechol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 napiszcie do Adasa ze mamy laske dla niego :polew: za jakieś dwie godziny będzie miał niespodziankę jak tu zajrzy
Rekomendowane odpowiedzi