ykk Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czemu po 00:00 wszyscy musza byc pijani..? :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja tez zmykam... jeszcze jeden filmik, kilka drinkow i :naughty: Ty kutafonie jeden!!!!!! Typowy samiec !! Ach te poznańskie panny :decayed: :naughty: a podwarszawskie sa inne? do ładnej podwarszawskiej bez 1k na wieczór nie podchodź :gwizdanie: a jednak nasze poznanianki są lepsze :naughty:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 na zegarku za 15 trzecia, trza się zbierać do jutra co jest ............ ...................... ...................... ......................... matrix czy co
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 na zegarku za 15 trzecia, trza się zbierać do jutra nowy zegarek kup sobie ten mi odpowiada tylko ta kukułka :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czemu po 00:00 wszyscy musza byc pijani..? :gwizdanie: ja jestem trzeźwy, wypiłem piwo i pół flaszki wina :tongue4:
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja tez zmykam... jeszcze jeden filmik, kilka drinkow i :naughty: Ty kutafonie jeden!!!!!! Typowy samiec !! Ach te poznańskie panny :decayed: :naughty: a podwarszawskie sa inne? do ładnej podwarszawskiej bez 1k na wieczór nie podchodź :gwizdanie: w sofii za 50pln też swoje dotkniesz :gwizdanie:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czemu po 00:00 wszyscy musza byc pijani..? :gwizdanie: ja jestem trzeźwy, wypiłem piwo i pół flaszki wina :tongue4: ja nie jestem a wypiłem tylko fante i herbatę
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Uwielbiam ten czat.. można sie uśmiać i dokształcić
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czemu po 00:00 wszyscy musza byc pijani..? :gwizdanie: ja jestem trzeźwy, wypiłem piwo i pół flaszki wina :tongue4: ja nie jestem a wypiłem tylko fante i herbatę no nie wiem Adaś czy Ty po fancie taki trzeźwy jesteś
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Sfermentowala.. innej u nas się nie pije
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Uwielbiam ten czat.. można sie uśmiać i dokształcić dokształcać tak ale wstecz
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja tez zmykam... jeszcze jeden filmik, kilka drinkow i :naughty: Ty kutafonie jeden!!!!!! Typowy samiec !! Ach te poznańskie panny :decayed: :naughty: a podwarszawskie sa inne? do ładnej podwarszawskiej bez 1k na wieczór nie podchodź :gwizdanie: w sofii za 50pln też swoje dotkniesz :gwizdanie: a jutro na kawce Madas zapoda ten tekst Pauli i będziesz się tłumaczył skąd to wiesz :tongue4: :polew: :polew:
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja tez zmykam... jeszcze jeden filmik, kilka drinkow i :naughty: Ty kutafonie jeden!!!!!! Typowy samiec !! Ach te poznańskie panny :decayed: :naughty: a podwarszawskie sa inne? do ładnej podwarszawskiej bez 1k na wieczór nie podchodź :gwizdanie: w sofii za 50pln też swoje dotkniesz :gwizdanie: a jutro na kawce Madas zapoda ten tekst Pauli i będziesz się tłumaczył skąd to wiesz :tongue4: :polew: :polew: sama mnie zawiozła :polew:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a jutro na kawce Madas zapoda ten tekst Pauli i będziesz się tłumaczył skąd to wiesz :tongue4: :polew: :polew: z tego co wiem to ona też tam była :polew:
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a jutro na kawce Madas zapoda ten tekst Pauli i będziesz się tłumaczył skąd to wiesz :tongue4: :polew: :polew: z tego co wiem to ona też tam była :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 i co kolego Poziek zatkało???? tego łajdaka ciężko czymś zatkać :naughty: :polew:
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a jutro na kawce Madas zapoda ten tekst Pauli i będziesz się tłumaczył skąd to wiesz :tongue4: :polew: :polew: z tego co wiem to ona też tam była :polew: śmiej się moi znajomi poszli tam z żonami bo rodzice jednej z nich polecili im ten klub :polew:
Rekomendowane odpowiedzi