mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 jeszcze nie zdecydował w którą stronę iść :> no żeby poszedł tylko w dobrą no kurfa wielebny to chyba z niego nie będzie?? :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: cuda się zdarzają
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 jeszcze nie zdecydował w którą stronę iść :> no żeby poszedł tylko w dobrą no kurfa wielebny to chyba z niego nie będzie?? :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: cuda się zdarzają no to wyobraź sobie to COŚ w konfesjonale i siebie proszącego o rozgrzeszenie :polew: cuda??-nie w tym wypadku
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 jeszcze nie zdecydował w którą stronę iść :> no żeby poszedł tylko w dobrą no kurfa wielebny to chyba z niego nie będzie?? :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: cuda się zdarzają naczy że na pastora czy cuś uderzy :decayed:
Musashi Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Twoja też jest z tych brzydszych ?? :gwizdanie I'm single baby jeszcze? statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 jeszcze nie zdecydował w którą stronę iść :> no żeby poszedł tylko w dobrą no kurfa wielebny to chyba z niego nie będzie?? :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: cuda się zdarzają no to wyobraź sobie to COŚ w konfesjonale i siebie proszącego o rozgrzeszenie :polew: cuda??-nie w tym wypadku nie spowiadam się
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 jeszcze nie zdecydował w którą stronę iść :> no żeby poszedł tylko w dobrą no kurfa wielebny to chyba z niego nie będzie?? :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: cuda się zdarzają naczy że na pastora czy cuś uderzy :decayed: zdemoralizowałby kościół
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 a to taki warszawski masochizm? :cool1 raczej rozsądek :>
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 jeszcze nie zdecydował w którą stronę iść :> no żeby poszedł tylko w dobrą no kurfa wielebny to chyba z niego nie będzie?? :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: cuda się zdarzają naczy że na pastora czy cuś uderzy :decayed: tja... Wielebny Poziek
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku Ty cały pewnie jesteś jeden wielki CZAR!! a zaczarowany ołówek masz???
Młodzik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 dobra, koniec pracy na dziś, idę spać. dobranoc :notworthy:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku Ty cały pewnie jesteś jeden wielki CZAR!! a zaczarowany ołówek masz??? :polew: :polew: :polew: no nie mogę
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku Ty cały pewnie jesteś jeden wielki CZAR!! a zaczarowany ołówek masz??? zaraz pewnie napisze że u niego gruba kredka
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 dobra, koniec pracy na dziś, idę spać. dobranoc :notworthy: narson
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 zaraz pewnie napisze że u niego gruba kredka albo zgrabny rysik :polew:
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku Ty cały pewnie jesteś jeden wielki CZAR!! a zaczarowany ołówek masz??? zaraz pewnie napisze że u niego gruba kredka co Ty!! zara pędzlem bedzie malował :polew:
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ty cały pewnie jesteś jeden wielki CZAR!! no w końcu jakiś głos rozsądku z Twoich ust :naughty: :naughty:
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 statystyki powiadaja, ze zdarzaja sie wpadki jestem zaczarowany...admin działał w tym kierunku Ty cały pewnie jesteś jeden wielki CZAR!! a zaczarowany ołówek masz??? zaraz pewnie napisze że u niego gruba kredka co Ty!! zara pędzlem bedzie malował :polew: :polew:
malutka:) Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ty cały pewnie jesteś jeden wielki CZAR!! no w końcu jakiś głos rozsądku z Twoich ust :naughty: :naughty: zawsze byłam rozsądna
Suli Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czar szedł w Pozia a trafił w raggamana :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi