fantastic Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 dobry ! ale zmiany w podpisach se porobiłyśta :gwizdanie: 1bronek już obalony po pracy a u was co tam ? gril się udał ??
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 doberek cześć Maciuś [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:12_________________________________________________ dobry ! ale zmiany w podpisach se porobiłyśta :gwizdanie: 1bronek już obalony po pracy a u was co tam ? gril się udał ?? cześć Maciuś Pewnie że się udał
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 dobry ! ale zmiany w podpisach se porobiłyśta :gwizdanie: 1bronek już obalony po pracy a u was co tam ? gril się udał ?? podpisy pierwsza klasa a grill mimo ze na trzezwo to bardzo fajny
Młodzik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 dobry ! ale zmiany w podpisach se porobiłyśta :gwizdanie: 1bronek już obalony po pracy a u was co tam ? gril się udał ?? podpisy pierwsza klasa a grill mimo ze na trzezwo to bardzo fajny a gdzie grillowali??
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Kolację zrobiłem dla żony i dla mnie obżarci jak dzikie świnie
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Kolację zrobiłem dla żony i dla mnie obżarci jak dzikie świnie przyznaj sie lepiej co kupiłes w Mc [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________ dobry ! ale zmiany w podpisach se porobiłyśta :gwizdanie: 1bronek już obalony po pracy a u was co tam ? gril się udał ?? podpisy pierwsza klasa a grill mimo ze na trzezwo to bardzo fajny a gdzie grillowali?? u Nikusia na działce
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Kolację zrobiłem dla żony i dla mnie obżarci jak dzikie świnie oooo to ładnie zaplusowałeś :naughty:
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Bagietki z nadzieniem chilli z piekarnika, dobry żółty serek, szynka brandemburska i chorizio w mc takiego czegoś nie ma
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Bagietki z nadzieniem chilli z piekarnika, dobry żółty serek, szynka brandemburska i chorizio w mc takiego czegoś nie ma to żeś zaszalał
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Trzeba plusować - lubię czasami przyżądzić fajną kolacyjkę przy świecach.
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Trzeba plusować - lubię czasami przyżądzić fajną kolacyjkę przy świecach. Trzeba plusować - lubię czasami przyżądzić fajną kolacyjkę przy świecach. no ja też ale dawno nie robiłem
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Trzeba plusować - lubię czasami przyżądzić fajną kolacyjkę przy świecach. Trzeba plusować - lubię czasami przyżądzić fajną kolacyjkę przy świecach. no ja też ale dawno nie robiłem Ty buhahahhahahah :polew: :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 BTW z okolicy jednej ulicy w Antoninku zginęło 6 aut -a miało byc tak spokojnie
Młodzik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 u Nikusia na działce :wink4 AAAA..... no to fajnie My w tym czasie sie na plaży smażyliśmy :decayed:
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 u Nikusia na działce :wink4 AAAA..... no to fajnie My w tym czasie sie na plaży smażyliśmy :decayed: gdzie sie smażyliscie to nie byliście w Polsce
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Pod sztucznym słońcem? to solarium na plaży już wystawiają ?
fantastic Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 u Nikusia na działce :wink4 AAAA..... no to fajnie My w tym czasie sie na plaży smażyliśmy :decayed: w juracie
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Pod sztucznym słońcem? to solarium na plaży już wystawiają ? :polew:
Młodzik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 u Nikusia na działce :wink4 AAAA..... no to fajnie My w tym czasie sie na plaży smażyliśmy :decayed: gdzie sie smażyliscie to nie byliście w Polsce a no w polsce "pogoda na zamówienie" wysyłasz SMSa pod numer 7254 za 2.44 z vat i masz gwarantowaną pogodę
Rekomendowane odpowiedzi