Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To git :)

Jutro idę na komendę drogówki i mam pietra bo nie wiem ile moich fotek mają w szufladzie

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a no w polsce "pogoda na zamówienie" wysyłasz SMSa pod numer 7254 za 2.44 z vat i masz gwarantowaną pogodę :cool1:

dzięki stary .... teraz to nawet zimą będę nad morze jeździł :decayed::polew:
Opublikowano

a no w polsce "pogoda na zamówienie" wysyłasz SMSa pod numer 7254 za 2.44 z vat i masz gwarantowaną pogodę :cool1:

dzięki stary .... teraz to nawet zimą będę nad morze jeździł :decayed::polew:

no widzisz a ty w zimnie siedziałeś :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:46_________________________________________________uciekam panowie

dobranoc

Opublikowano

broiłem to siedziałem a co :evil:

Opublikowano

Dobra Panowie, do juterka - pozdro

trzymaj się :hi:

Opublikowano

Tak na koniec:

W przypadku ujawnienia wykroczenia zarejestrowanego fotoradarem, policjant przeprowadza czynności wyjaśniające w celu ustalenia sprawcy wykroczenia i ukarania go mandatem karnym za zarejestrowane wykroczenie , bądź kieruje wniosek do sądu grodzkiego w przypadku odmowy przyjęcia lub przekroczenia ustawowego terminu 30 dni od daty ujawnienia czynu.

Karanie mandatem karnym zaocznym osób popełniających wykroczenie zarejestrowane fotoradarem nie może mieć zastosowania. Policjant ustala na podstawie tablic rejestracyjnych właściciela pojazdu oraz wzywa go w celu uzyskania informacji kto w oznaczonym czasie używał bądź kierował pojazdem. Jeżeli właściciel pojazdu przyzna się do popełnienia wykroczenia, policjant nakłada grzywnę w drodze postępowania mandatowego, lecz pod warunkiem, że mieści się to w ustawowym terminie 30 dni. Nawet jeżeli właściciel wskaże inną osobę, która prowadziła pojazd (nawet najbliższa rodzina), a obliguje go do tego art. 78 ust. 4 Ustawy Prawo o Ruchu Drogowym, należy ją wezwać i ukarać mandatem karnym. Należy pamiętać iż przepis art. 98§4 k.p.o.w. mówi jasno: „gdy nie zachodzi wątpliwość co do osoby tego sprawcy”.

Opublikowano

Tak na koniec:

W przypadku ujawnienia wykroczenia zarejestrowanego fotoradarem, policjant przeprowadza czynności wyjaśniające w celu ustalenia sprawcy wykroczenia i ukarania go mandatem karnym za zarejestrowane wykroczenie , bądź kieruje wniosek do sądu grodzkiego w przypadku odmowy przyjęcia lub przekroczenia ustawowego terminu 30 dni od daty ujawnienia czynu.

Karanie mandatem karnym zaocznym osób popełniających wykroczenie zarejestrowane fotoradarem nie może mieć zastosowania. Policjant ustala na podstawie tablic rejestracyjnych właściciela pojazdu oraz wzywa go w celu uzyskania informacji kto w oznaczonym czasie używał bądź kierował pojazdem. Jeżeli właściciel pojazdu przyzna się do popełnienia wykroczenia, policjant nakłada grzywnę w drodze postępowania mandatowego, lecz pod warunkiem, że mieści się to w ustawowym terminie 30 dni. Nawet jeżeli właściciel wskaże inną osobę, która prowadziła pojazd (nawet najbliższa rodzina), a obliguje go do tego art. 78 ust. 4 Ustawy Prawo o Ruchu Drogowym, należy ją wezwać i ukarać mandatem karnym. Należy pamiętać iż przepis art. 98§4 k.p.o.w. mówi jasno: „gdy nie zachodzi wątpliwość co do osoby tego sprawcy”.

oby nie za dużo ci tam panie naliczyli bo będzie kicha - targuj sie

Opublikowano

dobry wieczor :naughty: jak minela niedziela? :)

Opublikowano

dobry :) jeszcze mija, że tak powiem :naughty:

Opublikowano

pracowicie panie czyli do du...y :confused4:

Opublikowano

czołem :naughty: było miło :wink4:

Opublikowano

ja jeszcze tylko na chwilke wdeplem, dopije piwko i spadam spac :)

Opublikowano

ja jeszcze tylko na chwilke wdeplem, dopije piwko i spadam spac :)

a co robiłeś :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

dobry :) jeszcze mija, że tak powiem :naughty:

no i to kawal jej zostalo :cool1:

Opublikowano

siemka M :hi:

Opublikowano

siemka M :hi:

heya :hi:

Opublikowano

kurcze pizze sobie robię w piekarniku :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ja wole pizze kebab a nie pizze kurcze :gwizdanie:

Opublikowano