variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 To git Jutro idę na komendę drogówki i mam pietra bo nie wiem ile moich fotek mają w szufladzie
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 a no w polsce "pogoda na zamówienie" wysyłasz SMSa pod numer 7254 za 2.44 z vat i masz gwarantowaną pogodę dzięki stary .... teraz to nawet zimą będę nad morze jeździł
Młodzik Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 a no w polsce "pogoda na zamówienie" wysyłasz SMSa pod numer 7254 za 2.44 z vat i masz gwarantowaną pogodę dzięki stary .... teraz to nawet zimą będę nad morze jeździł no widzisz a ty w zimnie siedziałeś :polew: [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:46_________________________________________________uciekam panowie dobranoc
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Dobra Panowie, do juterka - pozdro
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Dobra Panowie, do juterka - pozdro trzymaj się
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Tak na koniec: W przypadku ujawnienia wykroczenia zarejestrowanego fotoradarem, policjant przeprowadza czynności wyjaśniające w celu ustalenia sprawcy wykroczenia i ukarania go mandatem karnym za zarejestrowane wykroczenie , bądź kieruje wniosek do sądu grodzkiego w przypadku odmowy przyjęcia lub przekroczenia ustawowego terminu 30 dni od daty ujawnienia czynu. Karanie mandatem karnym zaocznym osób popełniających wykroczenie zarejestrowane fotoradarem nie może mieć zastosowania. Policjant ustala na podstawie tablic rejestracyjnych właściciela pojazdu oraz wzywa go w celu uzyskania informacji kto w oznaczonym czasie używał bądź kierował pojazdem. Jeżeli właściciel pojazdu przyzna się do popełnienia wykroczenia, policjant nakłada grzywnę w drodze postępowania mandatowego, lecz pod warunkiem, że mieści się to w ustawowym terminie 30 dni. Nawet jeżeli właściciel wskaże inną osobę, która prowadziła pojazd (nawet najbliższa rodzina), a obliguje go do tego art. 78 ust. 4 Ustawy Prawo o Ruchu Drogowym, należy ją wezwać i ukarać mandatem karnym. Należy pamiętać iż przepis art. 98§4 k.p.o.w. mówi jasno: „gdy nie zachodzi wątpliwość co do osoby tego sprawcy”.
fantastic Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Tak na koniec: W przypadku ujawnienia wykroczenia zarejestrowanego fotoradarem, policjant przeprowadza czynności wyjaśniające w celu ustalenia sprawcy wykroczenia i ukarania go mandatem karnym za zarejestrowane wykroczenie , bądź kieruje wniosek do sądu grodzkiego w przypadku odmowy przyjęcia lub przekroczenia ustawowego terminu 30 dni od daty ujawnienia czynu. Karanie mandatem karnym zaocznym osób popełniających wykroczenie zarejestrowane fotoradarem nie może mieć zastosowania. Policjant ustala na podstawie tablic rejestracyjnych właściciela pojazdu oraz wzywa go w celu uzyskania informacji kto w oznaczonym czasie używał bądź kierował pojazdem. Jeżeli właściciel pojazdu przyzna się do popełnienia wykroczenia, policjant nakłada grzywnę w drodze postępowania mandatowego, lecz pod warunkiem, że mieści się to w ustawowym terminie 30 dni. Nawet jeżeli właściciel wskaże inną osobę, która prowadziła pojazd (nawet najbliższa rodzina), a obliguje go do tego art. 78 ust. 4 Ustawy Prawo o Ruchu Drogowym, należy ją wezwać i ukarać mandatem karnym. Należy pamiętać iż przepis art. 98§4 k.p.o.w. mówi jasno: „gdy nie zachodzi wątpliwość co do osoby tego sprawcy”. oby nie za dużo ci tam panie naliczyli bo będzie kicha - targuj sie
Musashi Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 dobry wieczor jak minela niedziela?
Piechol Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 dobry wieczor jak minela niedziela? dobry jeszcze mija, że tak powiem
fantastic Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 dobry wieczor jak minela niedziela? pracowicie panie czyli do du...y
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 dobry wieczor jak minela niedziela? czołem było miło
nike21 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja jeszcze tylko na chwilke wdeplem, dopije piwko i spadam spac
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja jeszcze tylko na chwilke wdeplem, dopije piwko i spadam spac a co robiłeś :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 dobry wieczor jak minela niedziela? dobry jeszcze mija, że tak powiem no i to kawal jej zostalo
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 kurcze pizze sobie robię w piekarniku :kox:
nike21 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja wole pizze kebab a nie pizze kurcze :gwizdanie:
Madas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja wole pizze kebab a nie pizze kurcze :gwizdanie: jak jestem głodny to mi wsio ryba
Rekomendowane odpowiedzi