Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Musashi, Iverson - muszę Was zmartwić - mojej siorki niestety nie będzie na spocie. poszła balować i powiedziała, że nie ma zamiaru wstać na wyjazd... to my sie zastanowimy czy bedziemy dobry wszystkim
Iverson Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Joł ziomy. Peter szwagrze , to za kłak i na spota, nie wiesz jak z babami się postępuje!!!!!
Piechol Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 a jak tam jest z wjazdem na ten parking? jak będę jechał od centrum to przed King Crossem w lewo i później gdzieś tak w połowie długości jest wjazd na parking? dobrze kojarzę? zawsze autobusem tam śmigałem i nie wiem
pawlik79 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 witam piechol, dobrze kojarzysz, ale jeszcze musisz znaleźć zjazd na poziom -1 czy przewidujecie do ktorej godziny będziecie tam przesiadywać?
nike21 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 witam a jak tam jest z wjazdem na ten parking? jak będę jechał od centrum to przed King Crossem w lewo i później gdzieś tak w połowie długości jest wjazd na parking? dobrze kojarzę? zawsze autobusem tam śmigałem i nie wiem witam piechol, dobrze kojarzysz, ale jeszcze musisz znaleźć zjazd na poziom -1 czy przewidujecie do ktorej godziny będziecie tam przesiadywać? jak juz wiedziesz na parking to do konca prosto, w prawo i znowu do konca prosto... tam gdzies jest zjazd na -1 dokladnie tez nie wiem...
Piechol Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 ok, dzięki jakoś się chyba znajdziemy a właśnie jak długo przewidujecie spot? bo ja przed 18 będę musiał się zbierać już na bank... [br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 12:55_________________________________________________ dobry humorek?
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 ok, dzięki jakoś się chyba znajdziemy a właśnie jak długo przewidujecie spot? bo ja przed 18 będę musiał się zbierać już na bank... [br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 12:55_________________________________________________ dobry humorek? a wyobrazam sobie jak krazymy w poszukiwaniu poziomu -1
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 na wszelki wypadek skoluje koparke, gdyby takowego nie bylo, sie wykopie
Yelo Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Chyba jednak dotrzemy... jeżeli tylko będę miał siłę po tym wszystkim
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Chyba jednak dotrzemy... jeżeli tylko będę miał siłę po tym wszystkim piechota idziesz do poznania i do tego niesiesz Azunie?
Yelo Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie śmiać się proszę, na spocie się wiele wyjaśni
nike21 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 kto przyjezdza brudnym autem? :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie śmiać się proszę, na spocie się wiele wyjaśni ale nie robiliscie modow z grupy miszcza tjuningu w wolsztynie?
nike21 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 moj jest masakrycznie brudny... moze chociaz go karcherem splucze
Musashi Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 moj jest masakrycznie brudny... moze chociaz go karcherem splucze haha, jeszcze sie okaze ze moj jest czystszy
Rekomendowane odpowiedzi