Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Piękny temat czytam o środkach do pielęgnacji - Meguiars - , Ive próbowałeś? Chciałeś chyba inwestować w poszczególne środki po 200 zł miesięcznie żeby mieć full komplecik. Co niektórzy to chyba doktoraty porobili na pielęgnacji aut ja uzywam sonaxa. o ile uzywam czegokolwiek a ja dmuchne, chuchne i przecieram rekawem... a córa pepina pucuje papierem sciernym
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Piękny temat czytam o środkach do pielęgnacji - Meguiars - , Ive próbowałeś? Chciałeś chyba inwestować w poszczególne środki po 200 zł miesięcznie żeby mieć full komplecik. Co niektórzy to chyba doktoraty porobili na pielęgnacji aut ja uzywam sonaxa. o ile uzywam czegokolwiek a ja dmuchne, chuchne i przecieram rekawem... a córa pepina pucuje papierem sciernym 2000 na wode? [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 15:34_________________________________________________a wogole to wie ktos kiedy Pepin wraca z tej abudabi??
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 a wogole to wie ktos kiedy Pepin wraca z tej abudabi?? ano, obiecal mi jakas singapurke, ostatnio napisal, ze nastepnego dnia bedzie badal sprawe i wiecej sie nie pojawil
Młodzik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam wszystkich! Co to za dyskusje o Bardzo Małych Wozach? [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 16:59_________________________________________________i pytanko do Musashiego: dostałeś w końcu tą wiadomość ode mnie na PW?
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 na to wygląda A Ty Maciek w pracy czy gdzie się szlajasz :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja pracuje do 13.30 wiec już w domku baluje
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 a co porabisz bo mówiłeś że u siebie dygasz
Młodzik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Oj to nie temat to forum :gwizdanie: trochę tego jest [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 17:20_________________________________________________zaraz nike sie pewnie pojawi bo włączył gg
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja mam zafsze wyłonczone GG ale opisóje tym co tżeba
Młodzik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 bartek po 87 on jeździ podobną b5 do nike[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 17:26_________________________________________________był wczoraj na spocie
nike21 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 a wogole to wie ktos kiedy Pepin wraca z tej abudabi?? ano, obiecal mi jakas singapurke, ostatnio napisal, ze nastepnego dnia bedzie badal sprawe i wiecej sie nie pojawil widocznie sam zwial z jakas singapurka... :gwizdanie: Bartasa a jaki ma nik czy cuś takiego bartek po 87[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 17:27_________________________________________________ Oj to nie temat to forum :gwizdanie: trochę tego jest [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 17:20_________________________________________________zaraz nike sie pewnie pojawi bo włączył gg on ma często cały dzień włączony tak to wychodzi ze jak przyjade do rpacy to wlaczam... potem jade na miasto i tak juz zostaje... jedynie opisy mi sie zmieniaja
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 bartek po 87 on jeździ podobną b5 do nike[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 17:26_________________________________________________był wczoraj na spocie ja wiem ktury to Bartas ale nie wiem jaki ma nik na foróm :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi