Adas Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 co tam Piechol ? spac nie mozesz ? [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 06:17_________________________________________________wczoraj Mi przyszla plyta glowna z serwisu bo po burzy padla, miesiac czekalem :gwizdanie: podanie do promotora piszę a z tą płytą kiepsko... jakiej firmy masz lapa? :gwizdanie: zadnego lapa, stacjonarka :decayed:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 07:02_________________________________________________ siema młodziki Witam szoszona ze starej gwardii :naughty:
blind1 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 07:54_________________________________________________ide na jakies sniadanko , cala noc nic nie jadlem wiec troszke glodny jestem [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 08:47_________________________________________________znikam do roboty, milego dzionka
rixmix Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Chciałbym przywitać wszystkich Wielkopolan Chciałbym też uspokoić wszystkich, że audiczka Młodzika nie znika z Wielkopolskich ulic i nadal będzie mogli ją spotkać. Mam nadzieję, że będzie mi służyć tak dobrze jak Młodzikowi i że jeszcze długo nią pojeżdżę :> Znaczek z tylnej klapy nie znika, bo mam nadzieję, że uda mi się zagościć na dobre w doborowym towarzystwie tego forum.
nike21 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 siemka Chciałbym przywitać wszystkich Wielkopolan Chciałbym też uspokoić wszystkich, że audiczka Młodzika nie znika z Wielkopolskich ulic i nadal będzie mogli ją spotkać. Mam nadzieję, że będzie mi służyć tak dobrze jak Młodzikowi i że jeszcze długo nią pojeżdżę :> Znaczek z tylnej klapy nie znika, bo mam nadzieję, że uda mi się zagościć na dobre w doborowym towarzystwie tego forum. super zapraszamy na spoty
Musashi Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 dzien doberek [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 10:33_________________________________________________ Chciałbym przywitać wszystkich Wielkopolan Chciałbym też uspokoić wszystkich, że audiczka Młodzika nie znika z Wielkopolskich ulic i nadal będzie mogli ją spotkać. Mam nadzieję, że będzie mi służyć tak dobrze jak Młodzikowi i że jeszcze długo nią pojeżdżę :> Znaczek z tylnej klapy nie znika, bo mam nadzieję, że uda mi się zagościć na dobre w doborowym towarzystwie tego forum. fuksiarz jestes, auta z tego rocznika w stanie w ktorym sie znajduje mlodzikowa a4 ze swieca szukac...
duluki Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 11:09_________________________________________________Nikuś robimy jakąś imprezkę w jakiś wekendzik [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 11:09_________________________________________________Kuredu wyjechał to nam tyle nie wychla :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Iverson Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Pany skąd braliście żarniki i w jakiej cenie (Madas i inni... , jak dobrze pamiętam)
nike21 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 11:09_________________________________________________Nikuś robimy jakąś imprezkę w jakiś wekendzik [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 11:09_________________________________________________Kuredu wyjechał to nam tyle nie wychla :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: trzeba pomyslec i sie jakos dogadac... nie wiem co bede teraz w weekend robil - dam znac
Musashi Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Pany skąd braliście żarniki i w jakiej cenie (Madas i inni... , jak dobrze pamiętam) madas bral od goscia z gieldy, nie bylo problemu z wymiana gdy padl po miesiacu czy dwoch, ja kupuje w IC
Pepin Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Pany skąd braliście żarniki i w jakiej cenie (Madas i inni... , jak dobrze pamiętam) madas bral od goscia z gieldy, nie bylo problemu z wymiana gdy padl po miesiacu czy dwoch, ja kupuje w IC pół roku temu w IC oryginały były tańsze niż te zASRAM-ne
Madas Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 cześć ekipa [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 14:46_________________________________________________Tomek bierz tylko ORI
Madas Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 siema Madas siemanko co tam u Ciebie ??[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 15:52_________________________________________________ Witam Panowie z sasiedniego wojewodztwa Mam takie pytanie: Czy ktos z okolic Gniezna moglby podjechac w wolnej chwili i luknac dla mnie na te autko: http://www.allegro.pl/item745937154_mazda_2_3_mps_260km.html ?? do Gniezna z Poznania jest 50 km więc wątpię żeby ktoś tam mógł oglądnąć auto ..... a ludzi z Gniezna niestety nie mamy na spotach ..... jak ktoś będzie przejazdem to pewnie zobaczy bez problemu ale póki co z tego co mi wiadomo nikt się nie wybiera ....
variocustoms Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 U mnie full roboty ale i ze zdrowiem kiepsko, w piątek idę do lekarza na potwierdzenie ew. wykluczenie czy mam tą samą chorobę co moja córka Klaudia czyli Leśniowski-Crohn, a ubezpieczenia nadal nie widać
Piechol Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 U mnie full roboty ale i ze zdrowiem kiepsko, w piątek idę do lekarza na potwierdzenie ew. wykluczenie czy mam tą samą chorobę co moja córka Klaudia czyli Leśniowski-Crohn, a ubezpieczenia nadal nie widać życie nie rozpieszcza...
malutka:) Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 DROGIE CHŁOPCY !!! Na te wasze dzisiejsze ŚWIĘTO życze wam spełnienia tego co wam sie marzy...(tylko nie wymyślać za dużo )
Musashi Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 DROGIE CHŁOPCY !!! Na te wasze dzisiejsze ŚWIĘTO życze wam spełnienia tego co wam sie marzy...(tylko nie wymyślać za dużo ) dzieki
Madas Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 DROGIE CHŁOPCY !!! Na te wasze dzisiejsze ŚWIĘTO życze wam spełnienia tego co wam sie marzy...(tylko nie wymyślać za dużo ) dzięki .... a gdzie prezenty :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 DROGIE CHŁOPCY !!! Na te wasze dzisiejsze ŚWIĘTO życze wam spełnienia tego co wam sie marzy...(tylko nie wymyślać za dużo ) dzięki .... a gdzie prezenty :gwizdanie: A jeszcze nie dostałeś ??????? :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi