Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ooo cześć kogo moje przepiękne oczy widzą
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ja też jestem a o co cho jak tam wirusy? obserwuje ... te co były poszły won poza jednym plikiem którego nie wyrzuciłem .. dlaczego?
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ja też jestem a o co cho jak tam wirusy? obserwuje ... te co były poszły won poza jednym plikiem którego nie wyrzuciłem .. dlaczego? bo plik zlokalizowany w windows
kuredu Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 co tam Panowie słychać ja kuzwa zapierdzielam od rana do nocy żeby na czas wszystko skończyć ale wszystko idzie dobrą drogą i myślę że 14 listopada w urodziny uda się zrobić otwarcie sklepu i solarium. kupe formalnośći jest do załatwienia- najgorzej w ZUS i US - ale jestem dobrej myśli cały czas. w tyg. bede w poznaniu takze licze na jakieś spotkankko :naughty:
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 a dokladnie? podaj sciezke do tego pliku...[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 21:30_________________________________________________ co tam Panowie słychać ja kuzwa zapierdzielam od rana do nocy żeby na czas wszystko skończyć ale wszystko idzie dobrą drogą i myślę że 14 listopada w urodziny uda się zrobić otwarcie sklepu i solarium. kupe formalnośći jest do załatwienia- najgorzej w ZUS i US - ale jestem dobrej myśli cały czas. w tyg. bede w poznaniu takze licze na jakieś spotkankko :naughty: wiadomo - jakies male mocne mozna pod zabka obalic :naughty:
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 zaraz muszę zrobić szybki skan
Pepin Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 będę, ale nie za długo bo muszę jeszcze w niedziele skoczyć do domu i z powrotem zmienić kółka i jakieś żarełko przywieźć do zimy daleko ... poza tym na czarnym to lepiej letnie niż zimówki
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 c\windows\D...\f3initialsetup1.0.1 .1.inf
Pepin Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 co tam Panowie słychać ja kuzwa zapierdzielam od rana do nocy żeby na czas wszystko skończyć ale wszystko idzie dobrą drogą i myślę że 14 listopada w urodziny uda się zrobić otwarcie sklepu i solarium. kupe formalnośći jest do załatwienia- najgorzej w ZUS i US - ale jestem dobrej myśli cały czas. w tyg. bede w poznaniu takze licze na jakieś spotkankko :naughty: oj coś przesadzasz ... w Poznaniu z dobrego źródła wiem że za dużo formalnosci to nei ma [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 21:53_________________________________________________ Sprawa jest... Sprzęgło po wypadzie na 1/4 i Tor w Ułężu się skończyło:( W ASO koszt 1400 po znajomosci. Ale o cos innego mi chodzi:) Może ktoś polecić jakiś zamiennik który się nadaje i podziała jakiś czas... Ew. może robił ktoś spieka u Radzikowskiego bądź u Wróbla i może coś na jego temat oraz ceny powiedzieć... http://www.airstyle.pl/ zapytaj tutaj z Patrykiem widuję się prawie co czwartek ... pod Carmenem obok MAKRO ... ale o spiekach z nimi nie gadałem
Musashi Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 będę, ale nie za długo bo muszę jeszcze w niedziele skoczyć do domu i z powrotem zmienić kółka i jakieś żarełko przywieźć do zimy daleko ... poza tym na czarnym to lepiej letnie niż zimówki dokladnie
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 c\windows\D...\f3initialsetup1.0.1 .1.inf podaj pelna nazwe tego D...
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 c\windows\D...\f3initialsetup1.0.1 .1.inf podaj pelna nazwe tego D... tak mi wyskakuje
Musashi Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 a antywir pokazal ze to jakis virek?[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:22_________________________________________________BTW. windows 7 jest juz w hurtowniach
Pepin Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 c\windows\D...\f3initialsetup1.0.1 .1.inf podaj pelna nazwe tego D... tak mi wyskakuje pewnie Documents and Settings ... ale co dalej [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:35_________________________________________________ a antywir pokazal ze to jakis virek?[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:22_________________________________________________BTW. windows 7 jest juz w hurtowniach ano jest włąśnie sprawdziłem w ABC Data są OEMy ... ale tylko PL
Yelo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Cześć ekipa, ktoś mnie tu jeszcze pamięta? W końcu mamy neta na nowym mieszkaniu, będziem nieco częściej tutaj
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Cześć ekipa, ktoś mnie tu jeszcze pamięta? W końcu mamy neta na nowym mieszkaniu, będziem nieco częściej tutaj cześć Przemek ... miło Cię znowu widzieć i czytać :good:
Yelo Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie wiem kiedy będzie okazja się znowu widzieć, ale czytać na pewno częściej.
nike21 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Cześć ekipa, ktoś mnie tu jeszcze pamięta? W końcu mamy neta na nowym mieszkaniu, będziem nieco częściej tutaj siemka Yelo dzisiaj widzialem Azunie na necie i wlasnym oczom nie wierzylem
Madas Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie wiem kiedy będzie okazja się znowu widzieć, ale czytać na pewno częściej. spot jest w tą niedzielę ...więc jak coś wpadajcie
Rekomendowane odpowiedzi