Yelo Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Ja też mam Unidena 520XL i nie narzekam, radyjko sprawuje się świetnie
Madas Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dla mnie radio to radio ważne żeby info wychwycić
Yelo Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dla mnie radio to radio ważne żeby info wychwycić Dokładnie, na niektórych sprzętach nic nie słychać i potem się ludki po 100 razy pytają o drogę
Madas Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 no tak jak mówisz u mnie słychać dobrze więc nie narzekam ... jakby były zakłócenia do duupy do zmieniłbym natychmiast
nike21 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 no tak jak mówisz u mnie słychać dobrze więc nie narzekam ... jakby były zakłócenia do duupy do zmieniłbym natychmiast zostaje jeszcze kwestia zaklocen ktore Ty wysylasz
Iverson Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jak się wszyscy chwalą unidenem , to ja też , ja mam uniden pro 510xl i nie musiałem go kupować hyhyhy
Madas Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jak się wszyscy chwalą unidenem , to ja też , ja mam uniden pro 510xl i nie musiałem go kupować hyhyhy sakąd masz
Iverson Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dostałem z autem , niezła promocja co , kupujesz radio + chabeta gratis
Madas Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dostałem z autem , niezła promocja co , kupujesz radio + chabeta gratis nieźle ..... ja nic nie dostałem w bonusie
Musashi Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 dla mnie radio to radio ważne żeby info wychwycić Dokładnie, na niektórych sprzętach nic nie słychać i potem się ludki po 100 razy pytają o drogę ja zasieg mam kosmiczny na alanie takim samym jak madas, ale to zasluga anteny ma 1,5 m :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 18:09_________________________________________________zmykam ludziki w trase milego weekendu
Madas Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 gdzie Ty się wybierasz na pomorze ??
Pepin Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 ktoś jutro dołącza się do szorowania autka ... nei wiem o której ale wiem że pod MAKRO ?
Iverson Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 ale mamy jebiaszcze jezioro , które 2 rok sie marnuje :wallbash:
nike21 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 ktoś jutro dołącza się do szorowania autka ... nei wiem o której ale wiem że pod MAKRO ? ja chyba bede ale jeszcze nie wiem o ktorej...
fantastic Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 ale mamy jebiaszcze jezioro , które 2 rok sie marnuje :wallbash: jak sie marnuje - ja tam nic nie zauważyłem
kuredu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 NIKUS DZIEKI WIELKIE :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
fantastic Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 NIKUS DZIEKI WIELKIE :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: a nima za co - polecam sie
Rekomendowane odpowiedzi