Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a Ty w Polsce jesteś ? jestem, jestem już od ponad tygodnia w zeszłym tyg, często w POZ byłem, kiedyś nawet pisałem w wątku spotkania na drodze że cie widziałem na antoninku chyba[br] a no rzeczywiście
fantastic Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 będe - nawet pisałem wcześniej żeby karty w międzyczasie zrobić bo do spot daleko ale nikt sie nie odezwał :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 można pomyśleć tylko nie wiem jak z czasem teraz będzie u mnie bo robota się ruszyła
fantastic Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 można pomyśleć tylko nie wiem jak z czasem teraz będzie u mnie bo robota się ruszyła teraz to nie wiem czy jest sen jak spot już za tydzień ja pisałem wcześniej bo w tamtym tyg chyba z 4 razy byłem w POZ i po drodze bym wpadł, [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 19:41_________________________________________________ja mam wakacje do 18.11 - jakby co to dajcie znać ludzie pracujący
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Nikuś co ty tam robisz - nie moge cie cytować a nie wiem
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Nikuś co ty tam robisz - nie moge cie cytować a nie wiem pewnie dopisałeś coś w tym samym momencie
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Nikuś co ty tam robisz - nie moge cie cytować a nie wiem pewnie dopisałeś coś w tym samym momencie mozliwe bo mi tez czasem w takiej sytuacji nie cytuje...
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 to fan sprawdz czy mozesz zacytowac moja jakas wczesniejsza odpowiedz
Madas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 to fan sprawdz czy mozesz zacytowac moja jakas wczesniejsza odpowiedz może ale jak dopisujesz coś to nikt nie może
fantastic Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 to fan sprawdz czy mozesz zacytowac moja jakas wczesniejsza odpowiedz no już sprawdzałem - Madas dobrze gada - dać mu fanty ! [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 20:48_________________________________________________ dobry wieczór co tam słychać piękny kawalerze ? groby odwiedził ? rytualne piwko wypił ?
Młodzik Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tam słychać piękny kawalerze ? groby odwiedził ? rytualne piwko wypił ? teraz to ja dzinka pije a wcześliej gryby odwiedziłem i jeszcze byłem sobie trochę popracować
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tam słychać piękny kawalerze ? groby odwiedził ? rytualne piwko wypił ? teraz to ja dzinka pije a wcześliej gryby odwiedziłem i jeszcze byłem sobie trochę popracować otwarcie bedzie na czas?
fantastic Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tam słychać piękny kawalerze ? groby odwiedził ? rytualne piwko wypił ? teraz to ja dzinka pije a wcześliej gryby odwiedziłem i jeszcze byłem sobie trochę popracować pracować dzisiaj
Młodzik Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tam słychać piękny kawalerze ? groby odwiedził ? rytualne piwko wypił ? teraz to ja dzinka pije a wcześliej gryby odwiedziłem i jeszcze byłem sobie trochę popracować otwarcie bedzie na czas? uroczyste otwarcie robimy we wtorek o 18 więc zapraszamy serdecznie wszystkich, mam nadzieje że i Ciebie tam nie zabraknie [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 20:56_________________________________________________ co tam słychać piękny kawalerze ? groby odwiedził ? rytualne piwko wypił ? teraz to ja dzinka pije a wcześliej gryby odwiedziłem i jeszcze byłem sobie trochę popracować pracować dzisiaj no niestety tak mi przyszło, chcemy ruszyć na czas to musimy sie spieszyć
nike21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tam słychać piękny kawalerze ? groby odwiedził ? rytualne piwko wypił ? teraz to ja dzinka pije a wcześliej gryby odwiedziłem i jeszcze byłem sobie trochę popracować otwarcie bedzie na czas? uroczyste otwarcie robimy we wtorek o 18 więc zapraszamy serdecznie wszystkich, mam nadzieje że i Ciebie tam nie zabraknie moge sie troche spoznic bo Ilona na 17.30 ma dentyste i pozniej przyjedziemy...
Młodzik Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co tam słychać piękny kawalerze ? groby odwiedził ? rytualne piwko wypił ? teraz to ja dzinka pije a wcześliej gryby odwiedziłem i jeszcze byłem sobie trochę popracować otwarcie bedzie na czas? uroczyste otwarcie robimy we wtorek o 18 więc zapraszamy serdecznie wszystkich, mam nadzieje że i Ciebie tam nie zabraknie moge sie troche spoznic bo Ilona na 17.30 ma dentyste i pozniej przyjedziemy... ZAPRASZAMY
Rekomendowane odpowiedzi