Madas Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 wiadoma sprawa .... zaraz będę się zmywał do Mlodzika i Tetis, bo jeszcze coś spierdylą z szyldem
Pepin Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 kto pierwszy na 3500 stronie te zgniłek
variocustoms Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Pepin a Ty już po urodzinach czy przed ?
Madas Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 spadam ... do potem [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 14:12_________________________________________________ Pepin a Ty już po urodzinach czy przed ? jakich urodzinach
Piechol Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 nie wiecie czasem czy na Żeromskiego są nadal remonty?
Pepin Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 nie wiecie czasem czy na Żeromskiego są nadal remonty? rano nie było ... @vario .. przed .. spadam na nie do rodziców w sobotę
nike21 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 nie wiecie czasem czy na Żeromskiego są nadal remonty? podobno na wszystkich sztywych mieli otworzyc a potem zamknac druga nitke i remontowac
Piechol Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no już wróciłem i dało się jechać ale korki megawyje*iste
nike21 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 wrocilem z roboty... ide zaraz po piwko i bede sie relaksowal przed tv [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 17:53_________________________________________________gul gul gul gul, ahhhhhhhhh
Azunia Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 wiadoma sprawa .... zaraz będę się zmywał do Mlodzika i Tetis, bo jeszcze coś spierdylą z szyldem o co loto? jaki szyld?
nike21 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 siemka Pawcio :> co slychac?[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 19:09_________________________________________________ co tam słychac? jakos sie kula... bedziesz teraz na spociku?
Pawel_Poznan Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 siemka Pawcio :> co slychac?[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 19:09_________________________________________________ co tam słychac? jakos sie kula... bedziesz teraz na spociku? bede bede ale miło by było jakbys mi jeszcze przypomniał :gwizdanie:
ohkyomoon Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 witam . Mam pytanie. Czy ktoś z was ma zamontowaną taką zabawkę pod tytułem Turbo Timer? Jeżeli tak to jaki i jak się sprawuję? Potrzebuję do swojej niuni takie coś zaimplementować, gdyż jak jeżdżę po mieście i za krótką ostudzę turbinkę, to wnet się zapie...a syfem i potem muszę ją przeganiać po banie.
Iverson Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 zagadaj z Krzyńkiem chyba coś takiego ostatnio rezał u siebie
nike21 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 siemka Pawcio :> co slychac?[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 19:09_________________________________________________ co tam słychac? jakos sie kula... bedziesz teraz na spociku? bede bede ale miło by było jakbys mi jeszcze przypomniał :gwizdanie: przypomne [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 19:25_________________________________________________ witam . Mam pytanie. Czy ktoś z was ma zamontowaną taką zabawkę pod tytułem Turbo Timer? Jeżeli tak to jaki i jak się sprawuję? Potrzebuję do swojej niuni takie coś zaimplementować, gdyż jak jeżdżę po mieście i za krótką ostudzę turbinkę, to wnet się zapie...a syfem i potem muszę ją przeganiać po banie. zagadaj z Krzyńkiem chyba coś takiego ostatnio rezał u siebie widzialem kiedys filmik jak kolo po jezdzie wlacza timer na 30s. a podobno w jakism nowym aucie tylko nie pamietam jakim jak wyciagniesz kluczyk a turbo sie nie wystudzi to motor dalej chodzi i potem sam gasnie jak juz bedzie odp temp turbo.
Rekomendowane odpowiedzi