Pepin Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Karol mowisz ze jak wyczarnisz oponki to szybciej jedzie? ale fotki do kalendarza ładniejsze
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Karol mowisz ze jak wyczarnisz oponki to szybciej jedzie? ale fotki do kalendarza ładniejsze gdzie są ?
Pepin Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Karol mowisz ze jak wyczarnisz oponki to szybciej jedzie? ale fotki do kalendarza ładniejsze gdzie są ? no przecież wygrałęm wrzesień .. to były z tej edycji .. teraz poszły do NajUnlimited .. bo robią kalendarzyk VU z autami nie spod znaku Opla
nike21 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Karol mowisz ze jak wyczarnisz oponki to szybciej jedzie? ale fotki do kalendarza ładniejsze Twoje auto i tak jest ladne
nike21 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 nawet bardzo .... Twoje tez [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 21:41_________________________________________________wracam na tv :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 nawet bardzo .... Twoje tez [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 21:41_________________________________________________wracam na tv :gwizdanie: dzięki .... Twoja również [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 21:45_________________________________________________ nawet bardzo .... Twoje tez a Ty co :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a Ty co :gwizdanie: a nic Nikuś chciał być grzeczny i powiedział Ci, że też masz ładne auto...
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a Ty co :gwizdanie: a nic Nikuś chciał być grzeczny i powiedział Ci, że też masz ładne auto... wcale nie bo mógł nic nie napisać
Pepin Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a ja/my byliśmy pieewsze klyjenty, które zostawiły kasiorę w jmsaloonie
Piechol Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a Ty co :gwizdanie: a nic Nikuś chciał być grzeczny i powiedział Ci, że też masz ładne auto... wcale nie bo mógł nic nie napisać niby tak, ale tak byś się zamknął w sobie i by miał Cie na sumieniu
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a Ty co :gwizdanie: a nic Nikuś chciał być grzeczny i powiedział Ci, że też masz ładne auto... wcale nie bo mógł nic nie napisać niby tak, ale tak byś się zamknął w sobie i by miał Cie na sumieniu ja zamknął się w sobie nie możliwe chyba jak cos mogę zrobić ankietę czy mam fajną furkę :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 jak cos mogę zrobić ankietę czy mam fajną furkę :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 22:00_________________________________________________ spamerstwo .. do piwa .... skończyło się :gwizdanie: teraz naleweczka
Madas Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a ja nic nie piję ... a pić mi się chce jak cholerka
Młodzik Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 DZIĘKUJE WSZYSTKIM TYM KTÓRZY PRZYBYLI NA OTWARCIE WWW.JMSALON.PL :notworthy:
Bart-S Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 BRY! A co tu się wyrabia - jaki JM SALOON?
Młodzik Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 BRY! A co tu się wyrabia - jaki JM SALOON? NAJLEPSZY
Bart-S Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 No właśnie widzię - ale te laseczki na plakacie mogłyby być większe - nic tam nie widać
Rekomendowane odpowiedzi