Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gratuluję przyszłego zakupu :good::naughty:

letem do spania :hi:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witajcie a ja właśnie miałem BUM o 23,45 jebneło we mnie seicento i spieprzyło zanim się zorientowałem co się stało, Prawe tylne drzwi do wymiany :wallbash:mam nadzieję że nic więcej ;( ;([br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 00:53_________________________________________________Może ma ktoś załatwić prawe tylne drzwi do avanta 96

Opublikowano

dobelek wszystkim :hi:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 09:02_________________________________________________ale tu dzis tlok :cool1:

Opublikowano

Witajcie a ja właśnie miałem BUM o 23,45 jebneło we mnie seicento i spieprzyło zanim się zorientowałem co się stało, Prawe tylne drzwi do wymiany :wallbash:mam nadzieję że nic więcej ;( ;([br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 00:53_________________________________________________Może ma ktoś załatwić prawe tylne drzwi do avanta 96

nie goniles ? :mysli:

Opublikowano

ahh.. nie ma to jak pracka :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

cześć :hi:

Duluki współczuję ... szkoda że go nie dorwałeś ... gnoja j**anego :angry:

Opublikowano

siemka

wlasnie wciagnalem 2 rogale na sniadanie i pije kawe :) o 7 zladowalem do chaty :>[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 13:56_________________________________________________

Witajcie a ja właśnie miałem BUM o 23,45 jebneło we mnie seicento i spieprzyło zanim się zorientowałem co się stało, Prawe tylne drzwi do wymiany :wallbash:mam nadzieję że nic więcej ;( ;(

wspolczuje

trzeba bylo gonic albo chociaz blachy zapamietac to by sie hooja znalazlo...

Opublikowano

co tam słychać Paniska? ja właśnie rozpracowuje Win 7, ale już widzę, że jest :kox:

Opublikowano

no ja też niebawem :naughty:

Opublikowano

chodzi dużo szybciej niż XP :) no i taki ładny jest :polew:

Opublikowano

chodzi dużo szybciej niż XP :) no i taki ładny jest :polew:

z wygladu jak vista... rozni sie pasek skrotow i kilka innych szczegolow... a najlepszy jest czas instalacji - 15 min :)

Opublikowano

z wygladu jak vista... rozni sie pasek skrotow i kilka innych szczegolow... a najlepszy jest czas instalacji - 15 min :)

no dokładnie, aż się zdziwiłem że to już :decayed: spadam do kina i na jakiegoś rogala, do wieczorka :hi:

Opublikowano

miłego oglądania i dotykanka w ciemnościach :evil::naughty:

Opublikowano
:hi: ja już mam Win 7 Profi ale jeszcze z XP piszę bo szykuję listę programów do zainstalowania na nowym sysytemie