Piechol Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Muszę powiedzieć, że miałem obawy co do W7 ale zapitala nieźle i nie jest taki irytujący jak Vista, XP do 7ki się chowa jedyna wkurzająca rzecz, że czasami się pasek Quick Launch chowa
Madas Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 a mnie jeszcze nic nie wkurza w 7 bo nie mam zainstalowanej
fantastic Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ja mam xp home na desk-u i viśta home na lapku narazie nie narzekam ani na jedno ani drugie ale jak tak słucham waszych opinii to chętnie bym się przestawił celem sprawdzenia
k0za Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Coś w moim AJM silnik jakby "syczy", ja stawiam na wisko albo sprzęgło jednokierunkowe na alternatorze. Na vagu oczywiście nic. Gdzie w poznaniu jakiś dobry magik by mi osłuchał auto?
Madas Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 cześć Koza może na spocie ktoś obsłuchałby ale spot dopiero 22 albo 28
k0za Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Przeważnie na spotach jestem w Zielonej Górze. Ale do Was też się już wybieram od dłuższego czasu. Pośledzę tego posta i zapewne podjadę :>
Lukasz_N Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Chetnie sie wybiore, bo jeszcze nigdy nie uczestniczylem. Kiedys musi byc ten pierwszy raz :>
Madas Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Chetnie sie wybiore, bo jeszcze nigdy nie uczestniczylem. Kiedys musi byc ten pierwszy raz :> koniecznie ... jest często świetna atmosfera .. [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 23:00_________________________________________________ Przeważnie na spotach jestem w Zielonej Górze. Ale do Was też się już wybieram od dłuższego czasu. Pośledzę tego posta i zapewne podjadę :> wpadaj wpadaj kiedy tylko masz czas i ochotę
Madas Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ja tam wieczor??? spłoszyłeś chłopaków .... mówi się witajcie serdecznie Łukasz i Damian
fantastic Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Chetnie sie wybiore, bo jeszcze nigdy nie uczestniczylem. Kiedys musi byc ten pierwszy raz :> ooo witam sąsiada ładnie to tak sie ukrywać :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 panowie ja tu widzę że tworzy się nowa grupa - okolice wielkopolski jest duże prawdopodobieństwo że niedługo z Bart-Sem i ze mną na czele stworzymy drugą taką ekipę jak Poznańska !!![br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 23:17_________________________________________________ a kiedy śmigasz do Szwecji ? we srode skoro świt piękny kawalerze także już mało czasu zostało - a nawet nic nie zostało bo jutro pakowanko, ostatnie domknięcie różnych spraw i wioooo
Rekomendowane odpowiedzi