Piechol Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 co tu za szydera idzie ze mnie [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 20:20_________________________________________________tak na poważnie, FIS mi pokazał z trasy na spota starą dwójką 5,8 ale całą drogę na tempomacie przy 120km/h ale nie chciałem wam już przykrości robić to spalanie w profilu jest po wyjechaniu całego zbiornika na autostradzie w niemczech z prędkością 130-150km/h cały czas na tempomacie ofkors
variocustoms Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja się dzisiaj napracowałem, umyłem i poodkurzałem Lexa, okazało się, że jakiś jeleń odczepił przewód podciśnienia a jest ich tam kilka i dlatego pewnie od dołu auto nie ciągnęło i paliło jak smok, już jest dużo lepiej, kat jeszcze czeka na wywalenie i może świece na wymianę, no i klimę odgrzybiłem
blind1 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 doberek z ranca[br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 09:05_________________________________________________jeszcze dzis do roboty musze smigac a chce mi sie jak ...... [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 09:10_________________________________________________sppadam, milego dzionka
nike21 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 siema :> Ja się dzisiaj napracowałem, umyłem i poodkurzałem Lexa, okazało się, że jakiś jeleń odczepił przewód podciśnienia a jest ich tam kilka i dlatego pewnie od dołu auto nie ciągnęło i paliło jak smok, już jest dużo lepiej, kat jeszcze czeka na wywalenie i może świece na wymianę, no i klimę odgrzybiłem to jednak go reanimujesz?
Piechol Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 siemka Nikuś gadałem dzisiaj z Jackiem i się pytał na jakim oleju jeżdżę, ja mówię że na Motulu, a on że ludzie ostatnio po przesiadce na niego skarżą się, że im coś "klekocze" (ale mówił chyba o 2,5 tdi)... Ciekawe czy to zbieg okoliczności tylko
Adas Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 siemka Nikuś gadałem dzisiaj z Jackiem i się pytał na jakim oleju jeżdżę, ja mówię że na Motulu, a on że ludzie ostatnio po przesiadce na niego skarżą się, że im coś "klekocze" (ale mówił chyba o 2,5 tdi)... Ciekawe czy to zbieg okoliczności tylko bo klekot to klekot
Piechol Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 siemka Nikuś gadałem dzisiaj z Jackiem i się pytał na jakim oleju jeżdżę, ja mówię że na Motulu, a on że ludzie ostatnio po przesiadce na niego skarżą się, że im coś "klekocze" (ale mówił chyba o 2,5 tdi)... Ciekawe czy to zbieg okoliczności tylko bo klekot to klekot
Pepin Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 mcm00 byłem u Ciebie w firmie bez zapowiedzi 9go .. ale gdzieś żeś pojechał
mcm Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 mcm00 byłem u Ciebie w firmie bez zapowiedzi 9go .. ale gdzieś żeś pojechał no cóż, było dryndać by my sie gdzie znaleźli
nike21 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 siemka Nikuś gadałem dzisiaj z Jackiem i się pytał na jakim oleju jeżdżę, ja mówię że na Motulu, a on że ludzie ostatnio po przesiadce na niego skarżą się, że im coś "klekocze" (ale mówił chyba o 2,5 tdi)... Ciekawe czy to zbieg okoliczności tylko mi cos zaczal glosniej chodzic... zmieniam teraz na mobila
Pepin Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 siemka Nikuś gadałem dzisiaj z Jackiem i się pytał na jakim oleju jeżdżę, ja mówię że na Motulu, a on że ludzie ostatnio po przesiadce na niego skarżą się, że im coś "klekocze" (ale mówił chyba o 2,5 tdi)... Ciekawe czy to zbieg okoliczności tylko mi cos zaczal glosniej chodzic... zmieniam teraz na mobila a mi tam 1szy raz (3cia wymiana oleju od kwietnia 2008) wydaje się że autko po wymianie oleju i filrów jakieś lepsze ... a wczoraj wymieniłem płyn hamulcowy na też MOTUL .. 5.1
blind1 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 witka[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 10:31_________________________________________________wstawac spiochy
Yelo Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 wstawac spiochy :decayed A kto tu niby śpi?
Rekomendowane odpowiedzi