blind1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 cześć Piotrek czesc Adam[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:47_________________________________________________panowie ja musze spadac [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:52_________________________________________________milego wieczoru wszystkim zycze, ide nyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 miłej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 chyba lepiej czasami zrobic cos na sile i miec pozniej luza bo i tak to cie nie minie no jasne, to jest przedtermin dlatego tak ciężko mi jest się przemóc, ale jeszcze dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 zajrzyjcie do strefy śmiechu... poszczałem się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 zajrzyjcie do strefy śmiechu... poszczałem się... już lecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 jutro sobota a wszyscy zwiali spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolowoj Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 hmmm to chyba ja tylko cierpie na bezsenność i szperam po forum POZDRO ŚPIOCHY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 witam [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 17:05_________________________________________________będzie jutro spocik w pz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 cześć :hi: Jutro spota nie ma ... jest za tydzień i niewykluczone że wyjazdowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 wyjazd do piły ? coś mi się obiło o uszy wcześniej... jeśli tak to zgłaszam swoją obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 no to świetnie ... może uda się sporą ekipą uderzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 ile aut się szykuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 ile aut się szykuje ? szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia .... ostatnio to normalnie loteria .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 słyszałem że bida na spotach ostanio :gwizdanie: skąd będzie wyjazd ? przyjade z "wickiem2.8" więc na pewno 2 autka i może jeszcze jednego kolege nakręce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 słyszałem że bida na spotach ostanio :gwizdanie: skąd będzie wyjazd ? przyjade z "wickiem2.8" więc na pewno 2 autka i może jeszcze jednego kolege nakręce... no ostatnio jest tak se ale tragedii nie ma ... wyjazd się pewnie ustali jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi